Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da nihayet Hayri problemi de çözüldü! Bakalım bizi nasıl bir 2. sezon bekliyor?

Camdaki Kız’da nihayet Hayri problemi de çözüldü! Bakalım bizi nasıl bir 2. sezon bekliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’nin çarpıcı konusuyla en başarılı dizilerinden biri olan Camdaki Kız’da nihayet büyük problem çözüldü. İkinci sezona damgasını vuracak olan Hayri karakteri bulundu. Hayri’yi, uzun süredir görüşme halinde olunan Cihangir Ceyhan’ın canlandırması konusunda anlaşma sağlandı, sonuç büyük bir sürpriz olmadı.

Şoför Hayri karakteri Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda hikayenin seyrini değiştirecek bir karakter olacak. Hayri’nin ilgisi karşısında etkilenecek olan Nalan (Burcu Biricik) zaten mutsuz olan evliliğini sonlandırarak Hayri’nin peşinden gidecek. Üstelik Hayri’nin kuması olmaya kabul ederek.

Camdaki Kız'da nihayet Hayri problemi de çözüldü! Bakalım bizi nasıl bir 2. sezon bekliyor? 8

Yalılarda, annesi ve babası bildiği dedesi ve anneannesi tarafından pamuklara sarılarak büyütülen Nalan, kaba saba ve eğitimsiz bir adam olan Hayri’nin gecekondusunda, ilk karısı ve çocuklarıyla birlikte yaşamaya başlayacak.

Birinci sezonun son bölümünde sadece elleriyle gördüğümüz Hayri’yi oynayacak isim konusu uzun süredir muallaktaydı. İsim bir türlü belirlenememiş, dizinin ikinci sezonu Hayri olmadan çekimlere başlamıştı. Ancak sorun nihayet çözüldü ve yapım şirketinin uzun süredir görüşme halinde olduğu Cihangir Ceyhan’la anlaşma sağlandı. En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde izlediğimiz Ceyhan, yeni sezonda karşımıza Camdaki Kız’ın Hayri’si olarak çıkacak.

Camdaki Kız'da nihayet Hayri problemi de çözüldü! Bakalım bizi nasıl bir 2. sezon bekliyor? 9

Hayri’nin karısını oynayacak isim ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Daha önce birkaç isim geçse de hiçbiri gerçekliğe kavuşmadı. Şimdi izleyici bu oyuncunun isminin açıklanmasını bekliyor.

Dizinin yeni sezonunda Engin Şenkan ile Ozan Buz da kadroda yer alan diğir iki isim oldu. Usta oyuncu Engin Şenkan’ın enişte olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ozan Buz da Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin arkadaşı olarak dizide yer alacak.

Hayri karakterini oynayacak oyuncunun ismi de belirlendiğine göre şimdi herkes Camdaki Kız’ın ikinci sezonunda olacaklara odaklandı. İkinci sezonun da en az ilki kadar çarpıcı bir hikayeyle karşımıza çıkması bekleniyor.