Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri bitti. Dizi ne zaman yayınlanacak?

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri bitti. Dizi ne zaman yayınlanacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Cem Yılmaz, daha çekim aşamasındayken çok ses getiren ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimlerini tamamladı.

Yılmaz’ın  ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri bitti. Dizi ne zaman yayınlanacak? 8

Dizinin oyuncusu, aynı zamanda Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı Zafer Algöz diziyle ilgili konuştu. Algöz, ‘Erşan Kuneri’yle ilgili olarak, “Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş oldu” açıklamasını yaptı.

Her bölümün sinema filmi kalitesinde çekildiğini belirten Algöz, “Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez.” dedi.

Erşan Kuneri’nin  aceleye getirilmeden, ince düşünülmüş, pahalı bir prodüksiyon olduğunu söyleyen Zafer Algöz açıklamalarıyla,  diziyle ilgili heyecanı da artırdı.

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisinin çekimleri bitti. Dizi ne zaman yayınlanacak? 9

Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimlerin rol aldığı Erşan Kuneri’nin  2022 yılının Mart veya Nisan ayında Netflix’de yayına girmesi planlanıyor.