Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Melisa’sı Yüsra Geyik’ten şaşırtan itiraf!

Camdaki Kız’ın Melisa’sı Yüsra Geyik’ten şaşırtan itiraf!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yüsra Geyik’in hatırlamak istemediği şey ne? Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl boyunca ‘Zeliha’ karakterine hayat veren Yüsra Geyik geçtiğimiz sezon diziye veda etti. Oyuncu yeni sezonda, yine Kanal D’de yayınlanan bir başka iddialı yapımda, Camdaki Kız’da izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide canlandırdığı ‘Melisa’ karakteriyle hikayeye kısa sürede renk katan oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, kadın olarak sektörde yaşadığı zorluklara dair bir itirafta bulundu.

Yüsra Geyik, Hakan Gence’nin, ‘Siz kadın oyuncu olmanın zorluklarını yaşadınız mı? Hiç psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kaldınız mı?’ sorusuna verdiği,  “Maalesef. Hatırlamak istemediğim bir psikolojik şiddete maruz kaldım. Şiddetin en korkunç tarafı, şiddeti gösterenin kendini güçlü görmesi. Senin mağduriyetini, kendi egosunu beslemek için kullanması. Daha zavallı bir şey olabilir mi? Maalesef bu işin ne sektörü var ne cinsiyeti” cevabı ile dikkat çekti.

Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'ten şaşırtan itiraf! 9

Yüsra Geyik, Camdaki Kız’ın kadrosuna dahil olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ise şu sözlerle ifade etti; “Yeni bir ekibe dahil olmak çok sabırsızlandığım bir şeydi. Müthiş keyifli ama çok heyecanlı. Bazen tadını çıkarmayı unutturacak kadar çok kaplıyor o heyecan beni.

Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'ten şaşırtan itiraf! 10

Gerçekten çok mutluyum. Aynı zamanda çok şanslı hissediyorum. Çok iyi insanlarla, iyi oyuncularla, iyi bir ekiple, çok iyi bir işte çalışıyorum. Okuduğum andan itibaren elini sıkıca tuttuğum bir karakteri oynuyorum bu projede. Sürekli teşekkür ediyorum edilmesi gereken her şeye, herkese.”

Oyuncunun geleceğe dair hedefi ise; mesleğini çok uzun yıllar, hakkıyla, içime sinecek şekilde yapmak.  Yüsra Geyik bu konudaki duygularını da şu sözlerle anlattı. “Bunu ancak Yüsra oynar” denilsin istiyorum. Tek bir hayatla tadamayacağım tüm duyguları, yaşayamayacağım iyisinden kötüsüne tüm deneyimleri oynayabileceğim bir hayat diliyorum.

Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'ten şaşırtan itiraf! 11

Dijital mecralarla beraber dünyaya açılmamız kolaylaştı. Bu türlü fırsatları değerlendirebilen bir oyuncu olmak istiyorum. Oscar’lı bir oyuncu olacağım, biliyorum.”