Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çilesi bitmedi! Bir dizisi daha final yapıyor!

Fox TV’nin çilesi bitmedi! Bir dizisi daha final yapıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezonu bir hayli şanssız geçirdi. Yeni sezonda yayına giren dizilerinden büyük bir çoğunluğu ekrana veda eden Fox TV’nin bir dizisi daha final yapıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Fox TV’nin bu sezon yayınlamaya başladığı Elkızı dizisi ekranlara veda ediyor. Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı dizi 13. bölümüyle final yapacak.

Elkızı dizisinin 10. bölümü 25 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanmıştı. Üç bölümü daha kalan dizi bir değişiklik olmazsa 29 Ocak’ta yayınlanacak 13. bölümüyle izleyicilerine veda edecek. Böylece Fox TV’nin sezon başından bu yana altıncı dizisi final yapmış olacak.

Fox TV'nin çilesi bitmedi! Bir dizisi daha final yapıyor! 7

Elkızı uzun süredir ortalamanın altında reyting almasına rağmen devam ediyordu. Fox TV diziye uzun bir süre şans verdi. Ancak reytinglerde düzelme olmayınca final yapması kararlaştırıldı.

Fox TV’den kısa süre önce yapılan açıklamada Elkızı dizisinin yayına ara vereceği duyurulmuştu. Duyuruda dizinin ocak ayının ikinci haftasına kadar ara vereceği ancak sonra yayınına devam edeceği belirtilmişti. Dizinin 11. bölümünün 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacağı kaydedilmişti. Bugün yapılan açıklamada belli oldu ki aradan sonra yayınlanacak üç bölüm, final bölümü olacak.

Fox TV’nin bu sezon Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları ile Misafir dizileri final yapmıştı. Final yapan diziler kervanına şimdi de Elkızı katıldı. Bu sezon yeni dizilerinden umduğunu bulamayan kanalın yüzü, en son yayınlamaya başladığı Mahkum’la nihayet güldü. Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı dizi çok iyi reyting aldı.