Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Muzaffer’i Enis Arıkan doğum gününü kutladı! Oyuncunun yaşıyla ilgili soru işaretleri oluştu!

Camdaki Kız’ın Muzaffer’i Enis Arıkan doğum gününü kutladı! Oyuncunun yaşıyla ilgili soru işaretleri oluştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ‘Muzaffer’ karakterini canlandıran Enis Arıkan ikinci kez koronavirüse yakalanıp tekrar karantinaya girmişti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında da koronavirüs atlatan oyuncu hastalığı ikinci kez atlattı. 3 Ocak doğumlu oyuncu doğum gününü de instagram paylaşımıyla kutladı.

Enis Arıkan, doğum günü pastalarıyla verdiği poza, ‘Ne güzel şey sevilmek… nasıl iyileştiriyor insanı. Hoşgeldin 33 hshshh’ yazdı.Paylaşımında esprili bir şekilde 33 yaşına merhaba diyen oyuncu aslında 39 yaşına bastı.

Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan doğum gününü kutladı! Oyuncunun yaşıyla ilgili soru işaretleri oluştu! 8

Oyuncunun paylaşımına, Eda Ece, Bensu Soral, Seda Sayan ve Pınar Altuğ’un da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaparak Enis Arıkan’ın doğum gününü kutladı.

Enis Arıkan’ın fotoğrafına, Camdaki Kız dizisinde kız kardeşi ‘Selen’ karakterine hayat veren Selma Ergeç de ‘İyi ki doğdun dünyanın en tatlı insanı’ yorumuyla dikkatleri üzerine çekti.

Camdaki Kız'ın Muzaffer'i Enis Arıkan doğum gününü kutladı! Oyuncunun yaşıyla ilgili soru işaretleri oluştu! 9

Enis Arıkan, Şubat ayında Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız ve Ezgi Mola ile sahne aldığı Alice Müzikali ile yeniden hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü oyuncu,  instagramdan yaptığı paylaşımlarla pandemi nedeniyle sahnelenmesine ara verilen Alice Müzikali’ni çok özlediğini de belirtmişti.

Enis Arıkan ayrıca, 14 Ocak’ta vizyona girecek, baş rollerinde Onur Tuna ile Hazal Kaya’nın yer aldığı Benden Ne Olur adlı sinema filminde sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.