Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’la izleyicinin arası gergin! Ünlü komedyen yanıt verdi, eleştiriler sertleşti!

Cem Yılmaz’la izleyicinin arası gergin! Ünlü komedyen yanıt verdi, eleştiriler sertleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Türkiye’nin en iyi komedyeni Cem Yılmaz hiç kuşkusuz. Tüm gösterileri kapalı gişe oynarken filmleri de en çok izlenenler arasında yer alıyor. Cem Yılmaz en son 31 Aralık günü Netflix’te yayınlanan Diamond Elite Platinum Plus gösterisiyle izleyicinin karşısına çıktı. Ancak gösteri hayranları ve ünlü komedyen arasında gerginlik yarattı.

Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum Plus isimli gösterisi Netflix’in Türk izleyicilerine yılbaşı hediyesi olarak 31 Aralık günü yayınlandı. Cem Yılmaz hayranları gösteri nedeniyle çok mutlu oldu. Ancak izleyenler sosyal medyada ikiye ayrıldı. Kimileri gösteriyi çok beğenirken izleyicilerin bir kısmı ise Cem Yılmaz’ın artık hiç komik olmadığını belirterek eski yeteneğini kaybettiğini dile getirdi. Cem Yılmaz da bu eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bir yanıt verdi.

Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “3-Witcher bozdu 2-Look Up yaramaz 1-Cem Bitmiş. Haberleri izlediniz.” Paylaşımın ekinde de Netflix Türkiye’nin ilk 10 sıralamasının birinci, ikinci ve üçüncüsünün resminin yer aldığı bir görsel yer alıyor. Görselde Türkiye’de en çok izlenen yapımın Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisi olduğu belirtiliyor.

Ancak izleyicilerden yanıt gecikmedi. Bir izleyici gösterinin çok izlenmiş olmasının iyi olduğu anlamına gelmediğine dikkat çekti ve “Çok izleniyor olması güzel olduğu anlamına mı geliyor yani? Yoksa eski Cem Yılmaz performansını görür müyüz merakından mı izleniyor? Kusura bakmayın ama son gösteriniz bende eski gösterilerinizdeki etkiyi yaratamadı. Bunu da bir sebebe bağlayabilirim ama temelde halktan koptunuz.”

Cem Yılmaz'la izleyicinin arası gergin! Ünlü komedyen yanıt verdi, eleştiriler sertleşti! 9

Bir başka izleyici de Cem Yılmaz’ın tepkisine dikkat çekti ve şöyle dedi: “Şu paylaşımı yaparken dahi üstünüzdeki sinir hali ve elektrik hissediliyor. Biraz sakin olun. Sıralamaya gelince, işin iyiliğinden değil, Cem Yılmaz markası yüzünden birinci sırada. Sahnede bitmiş mi bitmemiş mi bu seyircinin takdiri ama Cem Yılmaz markasının hala gideri var.”

Cem Yılmaz'la izleyicinin arası gergin! Ünlü komedyen yanıt verdi, eleştiriler sertleşti! 10

bir başka izleyicinin de tepkisi bir hayli sertti. İzleyici şöyle yazdı: “Böyle mi sıyrılıyorsunuz? Önceki gösterilerde birine gülerken diğer espiriyi kaçırma endişesi bunda ise şimdi geliyor beklentisi vardı.. ama ne yazık ki bun da hiç o beklenen espiri gelemedi.. böyle bir paylaşım bile üzücü siz de gayet farkındasınız çünkü…”

Cem Yılmaz'la izleyicinin arası gergin! Ünlü komedyen yanıt verdi, eleştiriler sertleşti! 11