Ana sayfa Sosyal Medya ‘Camdaki Kız’ın ‘Muzafferi’ Enis Arıkan iyileşti sete döndü!

‘Camdaki Kız’ın ‘Muzafferi’ Enis Arıkan iyileşti sete döndü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Camdaki Kız’da ‘Muzaffer’ karakterine hayat veren Enis Arıkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

Bu sürede evinde dinlenen oyuncu iyileşti ve setlere geri döndü. İzleyicinin 2. sezonunu merakla beklediği ‘Camdaki Kız’ dizisinin yeni sezon çekimlerinin başladığının haberini vermiştik. Enis Arıkan’da instagram hesabından kahve fincanıyla paylaştığı storye ‘Setime kavuştay’ yazarak sete geri döndüğünü hayranlarına duyurdu.

'Camdaki Kız'ın 'Muzafferi' Enis Arıkan iyileşti sete döndü! 8

Instagram hesabından ‘Camdaki Kız’ dizisindeki rol arkadaşı, usta oyuncu Nur Sürer ile birlikte bir fotoğrafını da paylaşan Enis Arıkan fotoğrafa, ‘Canım Nur ablacım’ yazarak oyuncuya duyduğu sevgi ve hayranlığı dile getirdi.

'Camdaki Kız'ın 'Muzafferi' Enis Arıkan iyileşti sete döndü! 9

Öte yandan Exxen dijital platformunda ilk kez bir talk showla seyirci karşısına çıkan Enis Arıkan, programda birbirinden ünlü konuklarını ağırlıyor ve daha önce sorulmayanları soruyor. Enis Arıkan’ın  ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’yi ağırladığı programı da bugün Exxen’de yayınlanacak. İki ünlü oyuncu enerjileri ile çok konuşulacağa benziyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Be Management (@management.be)’in paylaştığı bir gönderi