Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gonca Vuslateri omuzlarını dikleştiren bir rol ile geliyor!

Gonca Vuslateri omuzlarını dikleştiren bir rol ile geliyor!

tarafından ker_def

1918-1923 yılları arasında yaşanan gerçek olaylara dayanan Zaferin Rengi filmi, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da yaşanan mili mücadelenin, işgal altında İstanbul’da kalıcı ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk silahlı gruplar için direnişini konu alıyor.

Türk sporunun damgasını vurmuş ve önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Cup’la final yapacak olan ZAFERİN RENGİ filminde, Gonca Vuslateri,Vera karakteri ile izleyenleri büyüleyecek.

Çarlık Rusya’nın son imkanı, Moskova’daki sefil ilişkiden kaçarak İstanbul’a gelmeyi başaran Vera, bu şehirde sıradan bir savaş öğrencisi olmak yerine, aşk ve sıra dışı ilişki sayesinde olağanüstü bir amaca hizmet verecek.

Vera karakterinden bahseden ünlü oyuncu, şu bilgileri verdi: Vera, Çarlık Rusya’nın son durumu kötü, bir aile denilemeyecek bir giyinmiş, darmaduman bir hayat hikayesinin bir mağduru. Akıllı, hiç öyle kurbanın bilincinde bir kadın değil aslında. Geçmiş geçmişte kalıyor. Biz artık bundan sonraki döneme bakamayacağımız direncini görebildiğimiz bir karakter.

Ben Rus Tiyatrosunu çok seviyorum. Moskova’ya gittiğimde seyrettiğim oyunlarda, Anton Çehov’un eserlerinde gördüğüm ki kadın karakterlerin hepsi çok güçlü. Sosyolojik ve politik her türlü travmaya rağmen kadınlar hep güçlü, kadınlar hep üretken. Böyle bir kadın ruhumda yaşamımın kenarında durmalı derdim. Vera benim omuzlarımı biraz daha dikleştirici bir rol oldu.’

Gonca Vuslateri, yönetmen Abdullah Oğuz ile çalışması ise şu sözleriyle anlatıyor:

‘ Diyalog kurulumu çok keyifli, özgür özgürüm bir yönetmen. Bu proje beni çok heyecanlandırıyor. İnsanları çok heyecanlandıracağını biliyorum. Çünkü bu bizim direniş hikayemiz, bu hikayeyi çok İnsanlar merak edecek. Bu merakın karşılığını da almayı hak ediyorlar zaten. Abdullah Oğuz Zaferin Rengi filmiyle bunun karşılığında seyirciye para verecek.”

16 Şubat’ta vizyona girecek ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu yer, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri dönecek.