Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Pelin Karahan, bilinmeyenlerini Alem Dergisi’ne anlattı!..

Güzel oyuncu Pelin Karahan, bilinmeyenlerini Alem Dergisi’ne anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinde ‘İnci’ karakterini canlandıran Pelin Karahan, ekranlarda yeteneği kadar güzelliğiyle de beğeni topluyor.

Önümüzdeki haftalarda dizinin yeni sezonunun çekimleri için Kıbrıs’a gidecek olan güzel oyuncu Alem Dergisi’nin bu haftaki sayısına konuk oldu ve özel açıklamalarda bulundu. Karahan oyunculuğa adım atış hikayesini şu sözlerle anlattı; “İstanbul’a geldikten sonra çevremden ‘Yüzün çok güzel, ekrana çok yakışırsın, keşke reklamlarda oynasan’ şeklinde yorumlar aldım. Sonrasında Erberk Ajans ile yollarımız kesişti ve oyunculuk serüvenim başlamış oldu.”

Güzel oyuncu Pelin Karahan, bilinmeyenlerini Alem Dergisi’ne anlattı!.. 9

İlk rol aldığı ve ekranlara geldiği dönemde fenomen olan ‘Kavak Yelleri’ dizisinin oyuncunun hayatında önemli bir yeri var.  Karahan diziyle ilgili duygularını; “Kavak Yelleri beş yıl süren büyük bir işti. Bu projede büyüdüm ve piştim. Çok farklı bir yeri var. Üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen sokakta hala Aslı diye sesleniyorlar. İzleyici gibi benim de çok benimsediğim bir projeydi. Bizim de gençlik yıllarımıza denk gelmişti. Ben de televizyonda rastladığım zaman heyecanla, hiç sıkılmadan oturup izliyorum. O zamanın büyüsü bir başkaydı. Şimdiki kadar çok dizi alternatifi yoktu. Hikayeler daha uzun sürüyordu. ‘Kavak Yelleri’ de her şeyiyle oturmuştu. İnsanların gönlünde taht kuran bir gençlik dizisi oldu, herkesin sevdiği bir işti. Benim için de her zaman yeri ayrı. Hem ilk işim hem en uzun soluklu karakterlerimden biriydi” şeklinde ifade etti.

Güzel oyuncu Pelin Karahan, bilinmeyenlerini Alem Dergisi’ne anlattı!.. 10

Geniş bir arkadaş çevresi olduğunu belirten Pelin Karahan; “Dostumun da çok olduğunu söyleyebilirim. Pek çok dost biriktirdim. Oyunculuk yaptığım için oyuncu arkadaşlarım, hiçbir zaman kopmadığımız, her fırsatta görüştüğümüz üniversiteden kız arkadaş grubumuz, çocukluk arkadaşlarım, komşuluktan öteye geçenler… Birçok insan tanırsınız ama dostunuz azdır. Şöyle bakıyorum benim dostum da çok ve bundan keyif alıyorum. Benden 15 yaş büyük biriyle de güzel bir dostluk kurabiliyorum; yaşıtımla da benden beş yaş küçükle de. Hepsini çok seviyorum, iyi ki varlar” dedi.

Güzel oyuncu Pelin Karahan, bilinmeyenlerini Alem Dergisi’ne anlattı!.. 11

Ali ve Can adında iki oğlu olan Pelin Karahan boş vakitlerini çocuklarıyla beraber geçirmeyi sevdiğini söyleyerek, “Ali Demir biraz daha bana düşkün. Can biraz başına buyruk ama Ali Demir karakter olarak aynı babasına çekmiş. Can daha çok bana benziyor. 0-7 yaş arasının en zorlu süreç olduğunu ve bu aralıkta ne verdiysen onun karakterini şekillendirmede önemli bir payı olduğunu biliyorum. Şimdilerde masadan kalkarken herkes tabağını kendi mutfağa götürüyor ve ‘Eline sağlık’ diyor. Bu tarz ufak ama önemli alışkanlıkları şimdi kazandırabilirsek ileride zaten kendiliğinden yapacaklar. Biz bu tip şeylerin üzerinde çok duruyoruz. Çocukların evdeki yeri, yardımı, saygısı, kadınlara nasıl davranması gerektiği gibi. Bunlara özellikle dikkat ediyoruz. Örneğin her zaman işe gittiğimi özellikle söylüyorum, benim çalıştığımı bilsinler istiyorum. Anne işe gider, anne para kazanır. Bu algıyı kazanmaları çok önemli.” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, ‘En büyük lüksün nedir?’ sorusunu ise şu şekilde yanıtladı;  “Spor yapmak diyebilirim. Yoğun tempoda bile vazgeçmeyeceğim bir şey. Çünkü direncimi yüksek tutmamda etkisi çok büyük. İnanılmaz bir pozitif enerji veriyor. Tüm günümü etkileyen, gerçekten çok önemli bir faktör.”