Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı pes ettirdi! Burcu Biricik için dram yeter, komedi projesi gelsin!

Camdaki Kız’ın Nalan’ı pes ettirdi! Burcu Biricik için dram yeter, komedi projesi gelsin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteri ile 3 sezondur ekranda yer alan Burcu Biricik, artık hikayenin sonuna doğru adım adım gittiklerini söyledi. Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan ve hemen her hafta birincilikler elde etmeye de devam eden Camdaki Kız dizisinin dördüncü sezonunun olmayacağı anlaşılıyor.

Dizide hikayenin artık sona doğru yaklaştığından bahseden Burcu Biricik, ekip olarak da çok yorulduklarını anlattı. Ünlü oyuncunun kocası Emre Yetkin de ağır dram rollerinden şikayetçi oldu.

Burcu Biricik, sette ekip ile mutlu olduklarını ama yoğunluğunun da hiç bitmediğini şu sözlerle anlattı: “2 yılı aşkın bir süredir çalışıyoruz. Sevdiğim bir ekipleyim. Yavaş yavaş sonlarına geliyoruz. Çok güzel bir hikaye. Seyirci de 3 yıldır bizi hiç bırakmadı. Tatlı ve mutluyum. Haliyle yoruluyorum, bütün zamanımı alıyor. Zor da bir hikaye, taşıması kolay olan bir hikaye değil. Haliyle yorulduk.”

Burcu Biricik’in eşi Emre Yetkin de işlerin psikolojisinin normal hayatlarına da etki ettiğinden bahsetti. Bu durumu öne çıkartan Yetkin, “Hayatımıza güzel komedi işleri gelirse hepimiz daha da mutlu oluruz” açıklaması yaptı.

Bu sözler ile birlikte Emre Yetkin’in karısından bir süre dram rolleri yerine komedi gibi rollerde yer almasını istediği de anlaşılıyor. Tabii ki yapımcıların teklifleri sonucunda Burcu Biricik’in yeni projeler için nasıl karar alacağı da merakla bekleniyor.

Fiziksel olarak yorulduğunu, böyle ağır dram rolleri nedeniyle başının da ağrıdığını kabul eden Burcu Biricik, televizyon için artık kendisini çok fazla yormamaya çaba harcadığını da sözlerine ekledi.