Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın yıldızı Burcu Biricik’ten absürt iddia için açıklama!

Camdaki Kız’ın yıldızı Burcu Biricik’ten absürt iddia için açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının bir numaralı dizisi olan Camdaki Kız, etkili hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile göz dolduruyor. Milyonları Kanal D ekranında toplayan dizinin reytingleri de çok iyi geliyor.

Burcu Biricik, Nalan karakteri ile dizide muhteşem bir performans ortaya koyuyor ve kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Ünlü oyuncu bu süreçte basında hakkında çıkan asılsız iddialarla da uğraşmak durumunda kaldı…

Burcu Biricik’in kaza geçirdiğine yönelik olarak ortaya atılan asılsız iddia herkesi şaşırttı. Oyuncu da bu iddianın yayılmaması ve gerçeğin de net olarak anlaşılması için açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

İddiaya göre kaza geçiren Burcu Biricik diziyi bırakmış ve yerine Neslihan Atagül geçecekmiş… Ancak tabii ki asparagas olarak hazırlanan bu haber Burcu Biricik’in açıklaması ile yalanlandı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle yazdı: “Hayır arkadaşlar, çok şükür kaza geçirmedim. Çok iyiyim. Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. Camdaki Kız her perşembe Kanal D’de.”

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesine hitap eden oyuncu, takipçilerinden büyük övgüler alıyor. Oyunculuğunu geliştirmesi ile takdiri hak eden Burcu Biricik, son yılların en hızlı kariyer çıkışı gerçekleştiren kadın oyuncularının başında geliyor.