Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman konusunda Kerem Bürsin’in bakış açısı karakterinin bir yansıması!

Can Yaman konusunda Kerem Bürsin’in bakış açısı karakterinin bir yansıması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, yeni projeler için arayış içinde. Yapımcı Burak Sağyaşar ile görüşen oyuncu, fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Daha net bir durum olmadığını anlatan Kerem Bürsin, “Güzel, ilginç, cool, farklı şeyler konuşuyoruz” diyerek yakında hayranlarına sürpriz yapabileceğini ifade etti.

Kerem Bürsin, var olan bir diziye dahil olmak istemediğini ve yeni bir iş için konuşmalar yapıldığını söyledi. Ekranda yayınlanan bir projeden teklif gelirse kabul edebileceğini da anlatan oyuncu şunları söyledi:

“Tamamen bence karaktere bağlı bir şey. Oynamak istediğim, canlandırmak istediğim karaktere bağlı. O hikayede nasıl yer alacak, yoksa var olan veya var olmayan bir projenin çok farkı yok.”

Güzel bir hikaye aradığını ve hikayenin de bir derdinin olması gerektiğini söyleyen Kerem Bürsin, bunun kendisi için çok önemli olduğuna değindi.

Karakterin hikayenin bir parçası olduğunu anlatan Kerem Bürsin, iyi bir karakter olursa projelerde yer almak istediğini anlattı.

İtalya seyahatinde büyük ilgi gören Kerem Bürsin, bunun güzel bir şey olduğunu anlattı. Oyuncu, “Şaşırdım ama bence bu sırf benden kaynaklı değil. Bence bir sürü oyuncumuz, hepsi de aynı ilgiyi görürlerdi” diye konuştu.

Can Yaman ile bir rekabet halinde olmadığını anlatan Kerem Bürsin, olayı rekabet olarak görmenin yanlış olduğuna değindi.

“Herkesin yolu farklı. Hepimizin başarısı” diyen oyuncu, uluslararası ortamda Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmenin tüm meslektaşları için birinci öncelik olduğunu da belirtti.