Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Figen’i Sitare Akbaş, kendi ezberini bozuyor!

Sen Çal Kapımı’nın Figen’i Sitare Akbaş, kendi ezberini bozuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sitare Akbaş, 1996 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Akasya Durağı isimli dizideki Zeyno karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, üst üste birçok projede yeteneklerini sergiledi.

Dila Hanım dizisindeki Yasemin karakteri ile de akıllara yazılan oyuncu, geçen sezen Sen Çal Kapımı isimli dizideki Figen Yıldırım karakteri ile de çok dikkat çekti. Bu karakter için imaj değiştiren oyuncu, hayranlarını bir hayli şaşırtmıştı.

Sitare Akbaş en son Ramo isimli dizinin ikinci sezonunda Dilber karakterinde yer aldı. Bir süredir dinlenen oyuncu, Sen Ben Lenin isimli sinema filminin galasında ortaya çıktı.

Murat Dalkılıç ile ilişkisinin iyi gittiğini anlatan oyuncu, ayrılık iddialarına da yanıt verdi. Sitare Akbaş, “İyiyiz, her şey yolunda” diyerek iddiaları yalanladı.

Yeni projeler olduğunu ve görüşmelere devam ettiğini anlatan oyuncu, “Güzel bir şey ile çıkacağız” diyerek yakında hayranları ile buluşacağının sinyalini verdi.

Sitare Akbaş, oyuncunun iştahlı olduğunu ve her rolü oynamak istediğini belirterek, farklı karakterleri oynayarak ezber bozmayı sevdiğini söyledi.

Oyuncu şu açıklaması ile düşüncelerini ortaya koydu: “Bence insan hep kendi ezberini de bozmalı. O yüzden tabii ki farklı şeyler oynamayı seviyorum. Daha kendimi nasıl geliştirebilirim, daha fazla ne sunabilirim diye heyecanlanıyorum. Tabii ki daha farklı bir şey oynamak isterim. Ancak oyuncu dediğiniz kişi iştahlıdır. Her rolde ne yapabilen bir yapıdır. Yeni olan bir işte de ne yapabileceğime bakacağım.”