Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman popülerliği İtalya’da Türk dizilerine doping oldu!

Can Yaman popülerliği İtalya’da Türk dizilerine doping oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Can Yaman ve Demet Özdemir isimleri İtalya’da son dönemde öne çıkıyor… İtalya’da ilk olarak Kiraz Mevsimi dizisi izleyicilerle buluşmuş ve büyük bir ilgi görmüştü.

Ancak Türk dizileri için kapıyı asıl açan kişi Can Yaman oldu. Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileri bu ülkede büyük ilgi gördü. Can Yaman’ın partnerleri Özgü Gürel ile Demet Özdemir de diziler sayesinde İtalya’da çok sevildi…

İspanya’dan sonra Avrupa’da Türk dizilerine yoğun ilgi gösteren diğer ülke İtalya oldu. Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı dizileri şu sıralarda İtalya’da yayınlanıyor. Bir Türk dizisi daha Canale 5 televizyonu tarafından satın alındı.

Can Yaman popülerliği İtalya'da Türk dizilerine doping oldu! 7

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi, yakında İtalya’da yayında olacak. Türk dizilerine son 1 yıldır büyük önem veren İtalya’da Can Yaman hayranlığının çok artması, Türk dizilerinin de daha çok ilgi görmesini sağlıyor.

Canale 5 daha önce de Sevgili Geçmiş isimli diziyi satın alması ile dikkat çekmişti. İki yıldır İspanya’da yaşanan Türk dizilerine yönelik büyük ilgi, son 1 yıldır İtalya’da fazlası ile etkiliyor.