Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman proje seçiminde nelere dikkat ediyor?

Can Yaman proje seçiminde nelere dikkat ediyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle parladı. Ancak kariyerinde toplam 6 farklı yapım var. Her rolünde güçlü bir adım atmasını başardı. Gönül İşleri dizisinden sonra gelen tüm teklifleri menajerleri, annesi ve babası ile birlikte çok dikkatlice değerlendiriyor.

Oyuncu röportajlarında bu konuda önemli detaylar veriyor. Can “Bir proje seçiminde hem dizide canlandıracağınız karakter hem dizinin konusu ve dili karar verme aşamasında çok etkilidir” diye konuştu. Erkenci Kuş dizisinde karaktere çok güzel oyun Can, özellikle giyim tarzı ile öne çıkmıştı. Can Divit karakterinin kıyafetlerini ilk bölümlerde kendisinin para verip aldığını söyleyen Can, bu sayede geniş bir kitle tarafından dikkat çekti.

Oyuncu, “Erkenci Kuşu’u tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de senaryosuna ve birlikte çalışacağım ekibe çok güveniyor olmam. Projelerimde seyirci karşısına hep bambaşka bir imaj ve karakterle çıkıyorum. Mutluyum, hepsi de çok sevildi” diyerek şimdiye kadarki yolculuğundan memnun olduğunu ifade ediyor.

Can Yaman proje seçiminde nelere dikkat ediyor? 7

Sinema filmlerinde de rol almayı çok isteyen oyuncu, öncelikle uygun bir zaman yaratmalı ve iyi de bir proje teklifi gelmesi gerekiyor. Can, “Sinema yapabilmek için size blok zaman gerekiyor. Ben senelerdir öyle bir boşluk yakalayamadığım için şimdilik gelen teklifleri değerlendiremiyoruz” ifadesiyle de biliniyor.

Can Yaman’ın sinema filmleri konusundaki düşünceleri ise şöyle:

“Sinema filminde olmayı ben de istiyorum. Türkiye’de ve dünyada çalışmak istediğim birçok isim var. Dünya üzerinde en iyi yönetmenlerin en iyi filmleri çoğu zaman ilk filmleri olmuştur. “Bunun sebebi mesleğinin başında çok değerli bir şey ortaya koymak için çok özverili, çok dikkatli, çok canla başla çalışıyor oluşları olabilir belki de. İlk defa film çekecek birinin filminde de yer alabilirim.”