Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman’ın aylar sonra Türkiye’ye dönüşü muhteşem oldu!

Can Yaman’ın aylar sonra Türkiye’ye dönüşü muhteşem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının son aylarında İtalya’ya giden Can Yaman, uzun süre bu ülkede kaldı. Hem reklam çekimlerine katılan hem yeni dizisi için eğitim alan Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta ile de magazin gündeminden hiç düşmedi.

Can Yaman, aylar süren bu yoğun temponun ardından Türkiye’ye geri döndü. Ancak bu sefer bazı değişiklikler vardı. Öncelikle oyuncu yeni sevgilisi Diletta Leotta’yı da ailesi ile tanıştırdı. Türkiye’deki hayranlarına da güzel mesajlar veren Can Yaman, yine büyük sempati topladı.

Can Yaman'ın aylar sonra Türkiye'ye dönüşü muhteşem oldu! 9

Oyuncunun Türkiye’ye dönüşündeki önemli bir fark ise vücudunun bir hayli etkileyici hale gelmesiydi. Sandokan dizisi için aldığı eğitimler oyuncuya yaramış. Kaslarını ortaya çıkartan tatil görüntüleri Can Yaman’ın değişiminin ne kadar etkili olduğunu anlattı.

Can Yaman'ın aylar sonra Türkiye'ye dönüşü muhteşem oldu! 10

“Can Yaman’ın dönüşü muhteşem oldu.” İşte bu söz Türk hayranları tarafından sosyal medyada söyleniyor. Popülerliğini artıran, yeni bir aşk kazanan ve vücudunu daha da güçlendiren Can Yaman’ın Türkiye’ye dönüşü muhteşem oldu.

Can Yaman'ın aylar sonra Türkiye'ye dönüşü muhteşem oldu! 11