Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi!

Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en aykırı oyuncularından biri Berrak Tüzünataç. Sosyal medya hesabından yaptığı sıra dışı paylaşımları ve dizilerde canlandırdığı aykırı karakterlerde rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyor. Uzun zamandır ekranlarda göremesek de Berrak Tüzünataç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor.

Tüzünataç son olarak Instagram’dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Fotoğrafta aşırı zayıf görünen Tüzünataç’a hayranlarının tepkisi büyük oldu.

Tüzünataç’ın bu haline tepki gösterenler, aşırı zayıflığın bir güzellik unsuru olarak gösterilme ini eleştirdi. Tüzünataç’ın bir iskelete döndüğünü söyleyen hayranları, bunun ne kadar sağlıksız olduğuna dikkat çekti.

Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi! 10

Tepkiler o kadar arttı ki Berrak Tüzünataç durumla ilgili bir açıklama yapmak zorunda hissetti. Tüzünataç, Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar ben yıllardır aynı kilodayım. Yıllardır senede bir bu haber yapılıyor. Sevgilerimle” diye yazdı.

Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi! 11

Berrak Tüzünataç, yıldızı ilk parladığında aslında bu kadar zayıf değildi. Ergenlik döneminde oldukça kilolu olduğu belirtilen güzel oyuncu, zaman içinde çok fazla kilo kaybetti.

Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi! 12 Berrak Tüzünataç zayıflığına sert tepki gösterenlere yanıtı verdi! 13

Tüzünataç daha önce verdiği bir röportajda kendisini kilolu olarak gördüğünü söylemiş o yüzden çok sık diyet yaptığını belirtmişti.