Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın İtalya başarısı, Burak Deniz’in de iştahını kabarttı!

Can Yaman’ın İtalya başarısı, Burak Deniz’in de iştahını kabarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dolunay ve Erkenci Kuş dizilerinin ardından Bay Yanlış ile yurt dışında büyük bir popülerlik kazanan Can Yaman, son dönemin en dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. Oyuncu, şimdilerde İtalya’da göz önünde ve milyonlar onu konuşuyor…

Can Yaman’ın bu ülkede adeta damgasını vuracak olan yeni dizisi Sandokan da heyecanla bekleniyor. İtalyan klasiği olan dizinin yeni başrolü olan oyuncu, şimdilerde çok yoğun bir şekilde karaktere hazırlanıyor. Formunu korumak için spor yapmayı ihmal etmeyen oyuncu, ayrıca etkileyici eğitim videoları ile de sosyal medyada hayranlarını adeta mest ediyor. Can Yaman gibi bir başka Türk oyuncu daha İtalya’da gündemde.

Bu isim, Maraşlı dizisinde canlandırdığı Celal Kün karakteri ile çok beğenilen Burak Deniz. Adeta Can Yaman gibi İtalya’da geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanan oyuncuya, en önemli katkılardan birisini de ünlü yönetmen Ferzan Özpetek yaptı.

Can Yaman’ın zaman darlığı nedeniyle rol almaktan vazgeçtiği, Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisindeki rol Burak Deniz’e geldi… Burak Deniz de rolü kabul etti ve Haziran ayında başlayacak çekimlere katılacak.

8 bölüm olarak tasarlanan dijital dizi sayesinde Burak Deniz’in İtalya’da popülerlik kazanması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Serra Yılmaz’ın yeğeni fotoğrafçı Asaf karakterine hayat verecek olan Burak Deniz, haziran ayında Roma’ya gidecek.