Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’da yeni ikili çok tuttu!

Menajerimi Ara’da yeni ikili çok tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmaya devam eden Menajerimi Ara dizisinin düşen reytingleri ekibi şoke etti. Dizi haftalardır Teşkilat’ın başlaması nedeniyle düşüş trendinde… Bu durum da bir türlü düzelmiyor…

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Serhat Teoman ve son olarak da Özge Borak’ın kadrosuna dahil olduğu diziye yeni konuk ünlüler de katılmaya devam ediyor.

Diziye birkaç kez konuk olan Serdar Ortaç ise ayrı bir hava kattı. Ortaç ile Fatih Artman’ın sahneleri de izleyicinin ilgisini çekmeye başladı. Ünlü şarkıcı, Artman’ın çok profesyonel bir oyuncu olduğunu ve takdir ettiğini bir röportajında da belirtmişti.

Serdar Ortaç, kendisinin de klip çekimi yaptığını ve bu işleri bildiğini, ancak dizi ekibinin de çok profesyonel çalıştığını ve her şeyi hızlıca çözdükleri övgüsünde de bulunmuştu.

Serdar Ortaç ile Fatih Artman enerjisi dikkat çekmeye devam ediyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu duruma dikkat çekti.

Koloğlu, köşe yazısında “Bu çift cuk oturdu” diye başlık atttı ve şöyle yazdı:

“Menajerimi Ara’da Çınar (Fatih Artman) ile Serdar Ortaç iyi bir ikili haline geldi. Onlara özel sahneler mutlaka yazılmalı. Yani dizinin tuzu biberi oldular diyebilirim.”