Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu anlatan fotoğraflar!

Can Yaman’ın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu anlatan fotoğraflar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ihtiyacı olanlar için yardım meleği oldu! Bir süredir İtalya’da bulunan yakışıklı oyuncu Can Yaman, yine dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye’de de yardıma ihtiyacı olan çocuklara birçok yardımda bulunan oyuncu bu kez, İtalya’da çocuklar için harekete geçti. İtalya’ya gittikten sonra bir takım anlaşmalar yapan oyuncu yeni dizi çalışmaları ile de gündemde. Yakışıklı oyuncunun başrol oynayacağı ve İtalya’da yayınlanacak ‘Sandokan’ dizinin çekimlerine Kasım ayında başlanacak.

Şu sıralar tatil yapıp yeni dizisi için enerji depolayan oyuncu, yardımsever tavırları ile sevenlerini yine kendisine hayran bıraktı.

Çocukluk hayalini gerçekleştiren oyuncu, İtalya’da çocuklar için dernek kurdu. Can, Türkiye’de olduğu dönemde de yardımseverliğiyle biliniyordu.

Can Yaman'ın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu anlatan fotoğraflar! 9

Türkiye’de de ihtiyacı olan çocuklara birçok yardımda bulunan Can Yaman, Roma’da bir hastaneye gitti. Oyuncu, hasta çocuk ve gençlere destek verdi. Hastane personeli ve çocuklarla da fotoğraf çektiren Can Yaman, benzer adımları daha önce de atmıştı.

Can Yaman'ın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu anlatan fotoğraflar! 10

Yardımseverliği ile bilinen Can Yaman, Türkiye’de SMA hastası Pamir’in tedavisi için gereken büyük miktar paranın toplanmasında çok yardımcı oldu.

Oyuncu, ayrıca pandemi süresinde de defalarca ailelere yardımda bulundu.

Can Yaman'ın ne kadar güzel bir kalbi olduğunu anlatan fotoğraflar! 11

Can Yaman bu yardımları sadece bilinenler. Aslında çok daha fazla yardımda bulunduğu ama bunları açıklamadığı biliniyor.

Can Yaman birçok yardım ve destek kampanyalarına katkı sağlıyor ve bunu düzenli olarak sürdürüyor.