Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı!

Can Yaman’ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Bay Yanlış dizisinin finalinden sonra 2020 yılının sonbaharında İtalya’ya giden Can Yaman, geçtiğimiz hafta içinde yeniden Türkiye’ye döndü. Bu ziyareti sırasında hem reklam filminde rol alan hem Sandokan dizisi için anlaşma yapan hem de özel hayatında Diletta Leotta ile aşka başlayan Can Yaman, aylar sonra yeniden Türkiye’ye döndü.

Bu sefer yanında sevgilisi Diletta Leotta’yı da getiren oyuncu, yoğun geçen dizi hazırlıkları çerçevesinde kaslarını daha da güçlendirmesiyle dikkat çekti. Türkiye’ye dönüşünde sevgilisini ailesi ile tanıştıran, İstanbul’un ardından Bodrum’da tatiline devam eden çift, basının da ilgi odağı oldu. Türk basını adeta Can Yaman – Diletta Leotta çiftinin gelişi ile bayram yaptı.

Türk basınında bu ziyaret ile ilgili o kadar çok haber yapıldı ve o kadar büyük tıklanmalar elde edildi ki, bu aslında Can Yaman rüzgarının ne kadar etkili olduğunu anlatan bir gerçekti. Fakat basın kuruluşları bu gerçeği tabii ki dile getirmedi. Can Yaman ve Diletta Leotta çifti en çok da Türk basınına reyting sağlayarak büyük bir ekonomik kazanım yarattı. Basın kuruluşları da bu kazanımdan fazlasıyla yararlandı.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 1

Can Yaman’ın hem Türk hem de yabancı hayranları burada yaşanan her detayı çok merak etti. Basında da bu yönde birçok haber yapıldı ve tıklamalar, satışlar haliyle de gelirler Can Yaman sayesinde artış sergiledi. Basına yansıyan haberlerde de önemli detaylar vardı.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 2

Can Yaman, Türkiye tatilinde sevgilisini mutlu etmek için her şeyi yaptı. Türkiye’ye geldiğinden beri sevgilisiyle birlikte magazin basınının dilinden düşmeyen Can Yaman’ın bu ziyareti Türk basınında ‘Dönüşü muhteşem oldu” sözleriyle nitelendirildi.

Bir süre İstanbul’da tatil yapan çift daha sonra Bodrum’a geçti. Gümüşlük’teki bir mekanda akşam yemeği yiyen çifte Yaman’ın annesi Güldem Can ve babası Güven Yaman da eşlik etti.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 3

Çiftin aile saadeti Türk basınının objektifinden kaçmazken, Can Yaman’ın babasının yaşadığı talihsiz bir kaza da ‘Görünmez Kaza’ başlığı ile magazin basınında yer aldı.

Güven Yaman çıkışta bir talihsizlik yaşadı, taşa takılıp yere düştü. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Diletta Leotta, ‘Bunu kim koymuş buraya’ diye söylenen müstakbel kayınpederine çok güldü.

Can Yaman’ın annesinin ‘seneye düğünümüz var’ açıklaması da Türk basınında haber olarak yer aldı. Magazin basınında ‘Can Yaman sustu annesi konuştu’ manşeti ile haberler yapıldı.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 4

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güldem Yaman, gelin adayını çok sevdiğini söyleyerek, Diletta Leotta için ‘Şeker bir kız. Çok sıcakkanlı. Yüzü hep gülüyor. Oğlum onunla mutlu’ dedi.

Çiftin Türkiye tatilinde nişanlandıkları da ortaya çıktı. Güldem Yaman yaptığı açıklama ile hayranların beklediği o sözleri söylemiş oldu.

“Nikah ne zaman?” sorusuna ise Güldem Yaman, “İlk adım atıldı, nişan yüzükleri takıldı. Düğün inşallah kısmetse seneye olur. Nerede, nasıl yapacaklarını kendileri bilir” yanıtını verdi.

Ege’de mavi tur yapan çiftin kiraladıkları teknedeki aşk dolu pozları da Türk basınında fazlasıyla yer aldı.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 5

“Can Yaman ve sevgilisinin deniz keyfi” başlığıyla verilen haberlerde çiftin eğlenceli anları da objektiflerden kaçmadı.

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Can Yaman ile sevgilisinin Türkiye tatili ve burada yaşananlara dair haberler İtalyan basınında da sıklıkla paylaşılıyor.

Can Yaman'ın Türkiye ziyareti ve nişanlanmasından en büyük faydayı bakın kimler sağladı! 6

Can Yaman ve Diletta Leotta’nın bu ziyareti sayesinde Türk basınında haklarındaki haberler arttı. Milyonlarca Can Yaman hayranı da bu haberlere ilgi gösterdi. Basın kuruluşlarının internet siteleri bu haberler ile tıklama rekorları elde etti.