Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca gitti, gezdi, gördü ve herkese tavsiye etti!

EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca gitti, gezdi, gördü ve herkese tavsiye etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde aynı Kurtlar Vadisi’nde olduğu gibi fenomen bir karakteri canlandıran Oktay Kaynarca, yeni sezonda da yollarına devam edeceklerini söyledi. Süleyman Çakır karakterinden sonra, Hızır Çakırbeyli ile yine ekranlarda fırtınalar estiren oyuncu, dizinin sezon finalinden sonra tatile çıkmıştı.

Orta Asya’da bulunan Türk cumhuriyetlerine bir gezi düzenleyen Kaynarca, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarına detaylar sunmuştu. Bu gezisini tamamlayan Oktay Kaynarca, 7. sezonuna başlayacakları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çekimleri öncesinde dinlenmeye devam ediyor.

Önce Kazakistan’a ve ardından da Özbekistan’a giden oyuncu Semerkant ziyaretinde yaptığı paylaşım ile de sosyal medyada ilgi gördü. Kaynarca, “Güzel oldu, güzel bir geziydi. Hakikaten görmek istediğimiz yerler de vardı. Oraları dolaştık geldik, güzeldi. Herkesin görmesi gereken yerler. Avrupa şehirlerinden ziyade oraları da gidip, görmek gerekiyor” dedi.

EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca gitti, gezdi, gördü ve herkese tavsiye etti! 8

6 sezonluk başarının altında istikrar,güçlü senaryo ve iyi oyunculuk performansları bulunuyor. Kaynarca da sık sık röportajlarında EDHO’nun ne kadar istikrarlı ve güçlü bir yapım olduğunu 7. sezonu da heyecanla beklediğini belirtiyor.

Yaz ayı için bir projesi bulunmayan Oktay Kaynarca, EDHO’nun çekimleri başlayana kadar tatil yaparak dinlenmeye devam edecek.

Oktay Kaynarca, Özbekistan ziyaretinden yaptığı paylaşımda şu sözleri ile de sosyal medyada büyük ilgi gördü:

“Avrasya’nın her köşesinde kasırga gibi esen, Türk / Moğol kültürü ve Türk / İslam kültürünü inşa etmiş, Bozkırın son göçebe Fatihi Timur’un ve yine tüm dünyanın ilim ve bilim alanında saygıyla andığı, trigonometrinin babası, milâdi takvimin atası, dünyanın ekliptik yörüngesinin hesaplayıcısı, Nasa’nın takım yıldızlara ve aydaki en büyük kratere ismini verdiği torunu 40 yıllık sultan ve bilim adamı, Maveraün Nehir koruyucu ve barışçı hükümdarı Emir Timur torunu Uluğ bey… Hanedena rahmetler olsun, tüm dünya Türk Gücüne, aklına, zekasına , kültür ve ilmine saygı duysun…”

EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca gitti, gezdi, gördü ve herkese tavsiye etti! 9