Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Canan Ergüder hastalığı süresince en büyük destekçisi olan eşi Kenan Ece’nin doğum gününü kutladı!

Canan Ergüder hastalığı süresince en büyük destekçisi olan eşi Kenan Ece’nin doğum gününü kutladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Canan Ergüder, Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde rol alırken meme kanserine yakalandığını öğrenmiş ve tedavi sürecinden dolayı diziye ve ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

Oyuncunun, Güllerin Savaşı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve 2017 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Kenan Ece, Canan Ergüder’in yaşadığı bu hastalık sürecinde en büyük destekçisi oldu.

2018 yılında Demir adını verdikleri bir erkek çocukları olan çift, bu zorlu süreci beraber atlattı. Ünlü oyuncu kanseri yendi ve çok yakında Oğlum dizisiyle yeniden ekranlara dönecek.

Tedavi sürecinde kendisini merak eden hayranlarını sık sık sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendiren Canan Ergüder son paylaşımında ise eşinin doğum gününü kutladı.

Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Canım sevgilim, arkadaşım, dostum, eşim, bebeğimin babası iyi ki doğdun, iyi ki yanımdasın’ yazdı.

Canan Ergüder hastalığı süresince en büyük destekçisi olan eşi Kenan Ece'nin doğum gününü kutladı! 7

Eşiyle birlikte ve oğullarıyla beraber fotoğraflarını paylaşan Canan Ergüder’in paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Oyuncunun, Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Canan Ergüder’e dizide, baş rollerde Songül Öden ve Nilay Yalçınkaya eşlik edecek.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yapacağı diziye erkek oyuncu olarak, Timur Acar ve Serhat Teoman’ın yanı sıra Kubilay Aka’da katıldı. Kubilay Aka’nın Oğlum dizisinde Songül Öden’in canlandıracağı ‘Zeynep’ karakterinin kardeşine hayat vereceği öğrenildi.

İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında Show TV’de izleyicilerle buluşması bekleniyor.