Ana sayfa Sinema Erkan Petekkaya’dan çok güzel haber! Ünlü oyuncu çok yakında hayranlarıyla buluşacak!

Erkan Petekkaya’dan çok güzel haber! Ünlü oyuncu çok yakında hayranlarıyla buluşacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Star TV’de yayınlanan Sana Söz isimli diziyle izlediğimiz oyuncu Erkan Petekkaya çok yakında yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Deneyimli oyuncu Dedemin Gözyaşları isimli filmle hayranlarının karşısına çıkacak.

Ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisinin ardından en son, Sana Söz isimli yapımla ekranlara gelmişti. Petekkaya başrolünü Nehir Erdoğan’la paylaştığı dizide bir polisi canlandırmıştı. Ancak Star TV’de yayınlanan dizinin reytingleri çok düşük gelince Sana Söz, kısa süre içerisinde final yapmıştı.

Birkaç gün önce yapılan bir açıklamada da Erkan Petekkaya’nın yeniden Kırmızı Oda’da rol alacağı duyurulmuştu. Tüm bu gelişmeler devam ederken usta oyuncunun yeni filmiyle ilgili bir haber geldi. Buna göre Erkan Petekkaya, Dedemin Gözyaşları isimli sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Erkan Petekkaya’dan çok güzel haber! Ünlü oyuncu çok yakında hayranlarıyla buluşacak! 8

Çekimleri tamamlanan ve gösterime girmek için gün sayan filmde Erkan Petekkaya usta oyuncu Halil Ergün’le bir araya geliyor. Filmde Erkan Petekkaya hırslı bir gazete patronunu canlandırırken Halil Ergün de torunuyla yaşayan bir dedeyi canlandıracak. Filmde ayrıca Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan gibi isimler yer alıyor.

Erkan Petekkaya’dan çok güzel haber! Ünlü oyuncu çok yakında hayranlarıyla buluşacak! 9

Dedemin Gözyaşları filminin konusu şöyle olacak:

Henüz bebekken, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mustafa, küçük ve şirin bir sahil kasabasında dedesi Kemal’in yanında büyük bir sevgiyle büyür. Ne yazık ki, 10 yaşında yakalandığı Lösemi hastalığı ile, hem dedesinin hem mahallelinin ve hastanede tanıştığı yeni dostlarının desteği ile mücadele eder. Mustafa’nın hastanede verdiği mücadele sırasında dedesi ile tanışan muhabir, başta kendi kimliğini saklayarak haber peşinde koşmaktadır. Hem muhabir hem de dede Kemal için bu tanışmanın sonucunda tahmin edilemez olaylar yaşanır.

İhsan Taş’ın yazıp yönettiği Dedemin Gözyaşları isimli film, Taş Film ve Öndeş Yapım ortaklığı çekiliyor. Filmin 18 Mart 2022’de sinemalarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.