Ana sayfa Dizi Fragmanları Candan Erçetin’in içinize işleyecek sesinin eşliğinde Üç Kız Kardeş dizisine dramın dibi gözüktü!

Candan Erçetin’in içinize işleyecek sesinin eşliğinde Üç Kız Kardeş dizisine dramın dibi gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin şoku! Tavırlar sertleşti, artık hiçbir şey eskisi gibi değil! Kanal D ekranında salı akşamları başarılı bir performans ortaya koyan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi o kadar güçlü ve izleyenleri derinden etkiliyor ki, reytingler yüksek gelmeye devam ediyor. Dizinin 25. bölümünde de AB ve ABC1 kategorilerinde birincilik elde edilmesi, hikayeye duyulan inancın da halen sağlam olduğunu gösteriyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde, Nesrin karakterinin tavırlarındaki değişim de yeni bölümde izleyenleri çok etkileyecek. İclal Aydın, kendi yazdığı hikayede üç kız kardeşin annesi Nesrin olarak, oyunculuk yeteneklerini de ortaya döküyor.

Sadık olarak izlediğimiz Reha Özcan ile İclal Aydın ikilisinin de başarılı bir partnerlik süreci içinde bulunduklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Candan Erçetin’in muhteşem sesi eşliğinde Annem şarkısıyla sunulan dizinin 26. bölüm fragmanı, hikayede dramın dibine kadar inildiğini de gösteriyor.

Candan Ertçetin'in içinize işleyecek sesinin eşliğinde Üç Kız Kardeş dizisine dramın dibi gözüktü! 1

Üç Kız Kardeş 26. Bölümde işler fena karışacak. Nesrin, Türkan’a sırtını dönüyor! Evlenmesi ile birlikte hem kocası hem kayınvalidesi ile sıkıntılı süreçler yaşayan Türkan, şimdi de kendisini annesi ile benzer bir durumun içinde bulacak.

Yaşananlardan sonra Türkan annesi ile görüşmek için baba evine gidiyor. Ancak Nesrin kızının yüzüne bile bakmıyor. Sadık ise Türkan’ı affetmiyor!

Üç Kız Kardeş dizisinin 26. yeni bölümünde Türkan’a ailesinin sırt çevirmesi birçok dizi hayranını yüreğinden yakalayacak sahneleri de beraberinde getirecek.