Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı dizisi bitti ama başarılar kazanmaya devam ediyor!

Maraşlı dizisi bitti ama başarılar kazanmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

Bir sezon yayınlanmasına rağmen izleyicilerin içine işleyen ve hala özlemle anılan dizilerden birisi de Maraşlı oldu. atv ekranında yayınlanan dizi 13 Temmuz 2021 tarihinde final yaptı belki ama yurt dışında başarılar elde etmeyi sürdürüyor.

Dizinin Latin Amerika’da iki önemli ödül alması yeniden hatırlanmasına neden oldu. TIMS&B Productions’ın beğeni ile izlenen yapımları Türkiye ve tüm dünyada birbirinden önemli başarılara imza atıyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde takip edilen unutulmaz dizilerin yapımcısı TIMS&B Productions ‘Maraşlı’ dizisiyle Latin Amerika’dan iki ödülle döndü.

Yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği beğeniyle izlenen ‘Maraşlı’, Produ Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Dizi’ kategorisinde ödüle layık görülürken, iddialı rakiplerini geride bıraktı. Dizinin başrol oyuncularından Alina Boz da ‘En İyi Yabancı Kadın Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu.

Kazandığı ödülle ilgili duygularını dile getiren Alina Boz’un da diziyi hala unutamadığı sözlerinden anlaşılıyor. Ünlü oyuncu, “Mahur karakteri ve Maraşlı projesi üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin benim için hep çok kıymetli bir yerde kalacak. Başta dizimiz ‘Maraşlı’yı ve beni bu ödüle layık gören Latin Amerika’daki bütün seyircilerimize çok teşekkür ederim!” dedi.