Ana sayfa Dizi Haberleri Caner Şahin ile Pelin Abay ilk başrollerinde buluştu ve yeni dizi izleyiciye göz kırpıyor!

Caner Şahin ile Pelin Abay ilk başrollerinde buluştu ve yeni dizi izleyiciye göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Caner Şahin, 1992 doğumlu ve 29 yaşında… Eskişehir’de dünyaya gelen ve öğretmen anne ve babanın oğlu… İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim gören oyuncu, 2016 yılından bu yana setlerde yer almaktadır.

Babam ve Ailesi isimli dizide Kadir karakterini canlandırarak sektöre adım adan Caner Şahin, Nefes Nefese isimli dizideki Salih karakteri ile dikkatleri çekmişti. Kuzgun dizisinde Kartal olarak ünlenen oyuncu, son olarak Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisindeki başarılı performansı ile adından söz ettirdi.

Caner Şahin, kariyer basamaklarını bir bir tırmanıyor ve her geçen gün de hayran kitlesini artırıyor. Özellikle Seni Çok Bekledim dizisindeki Selahattin karakteri oyuncunun büyük dikkat çekmesini sağladı.

Caner Şahin ile Pelin Abay ilk başrollerinde buluştu ve yeni dizi izleyiciye göz kırpıyor! 8

Yeni sezonda Caner Şahin, yer alacağı projesini de buldu. Zümrüdüanka dizisinde parlayan Suhandan karakteri ile akıllarda kalan Pelin Abay ile Caner Şahin yeni dizide buluştu.

Dünya Hali isimli TRT1 dizisiyle yeni sezonda ekranda yer alacak olan Caner Şahin, ilk kez başrolde bulunuyor… Pelin Abay açısından da bu dizi ilk başrolü olarak kayıtlara geçti. İki genç oyuncudan izleyiciler iyi bir performans ile güzel bir dizi bekliyor.

Caner Şahin ile Pelin Abay ilk başrollerinde buluştu ve yeni dizi izleyiciye göz kırpıyor! 9

Çekimlerine geçtiğimiz gün başlanan Dünya Hali dizisinin yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan oturuyor. Son olarak Durul Bazan’ın da katıldığı kadro şimdiden heyecanlı ve yeni sezonda çok farklı bir yapım izleyicilerin karşısına çıkacak.