Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Mert’i Eren Vurdem çok farklı bir dizide!

Sadakatsiz’in Mert’i Eren Vurdem çok farklı bir dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2009 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Eren Vurdem, her daim farkını ortaya koyan bir isim oldu. Karakter oyunculuğunda genç yetenekler arasında gösterilen Vurdem, birçok yapımda boy gösterdi. Şefkat Tepe’den İnadına Aşk dizisine ve Söz’den Kuruluş Osman’a kadar oyuncuyu birbirinden farklı karakterlerde izledik.

Eren Vurdem, son olarak ise Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde dikkat çeken Mert Gelik karakteri ile yerini almıştı. Kuruluş Osman’daki 27 bölümlük Konur Alp performansının ardından Sadakatsiz’deki Mert ile yine hayranlarını sevindiren oyuncu, şimdilerde Amerika’da bulunuyor.

Eşi ile birlikte ABD’ye gitmeden önce oyuncunun bir anlaşma yaptığı da ortaya çıkmıştı. Pastel Film’in hazırlıklarını yaptığı Ölüm Kime Yakışır isimli dizide Eren Vurdem’i de göreceksiniz.

Her bölüm farklı oyuncuların rol aldığı dizi için anlaşma yapan Eren Vurdem, sonrasında tatile çıktı. Oyuncunun rolü ve dizinin detayları ise yakında netleşecektir.

Eren Vurdem, özellikle Söz dizisiyle adını çok geniş kitlelere duyurdu. Ateş karakterinde izlediğimiz, Karabatak lakabı ile de bilinen oyuncu, 84 bölümlük müthiş performansı ile çok geniş kitlelere adını duyurmuş ve büyük popülerlik kazanmıştı.