Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisinin Elvan’ı Burcu Tuna heyecan yaptı!

Canevim dizisinin Elvan’ı Burcu Tuna heyecan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Mayıs pazartesi günü atv ekranında Canevim dizisi izleyicilerle buluşacak.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizi bir hayli iddialı geliyor.

Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Ceylan karakterinin iki kız kardeşi var. Bunlardan birisi de Elvan…

Elvan karakterine hayat veren Burcu Tuna, daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gülnihal Hatun olarak ekranda yerini almıştı. Ardından Sen Benimsin dizisinde bulunan Tuna, önceki sezon da Kanal D ekranındaki Siyah Beyaz Aşk dizisinde Suna Aslan olarak dizi izleyicilerinin karşısına çıkmıştı.

Burcu Tuna, ekip olarak çok heyecanlı olduklarını belirtti. Dizi TV’ye konuşan Tuna, “Çok güzel, çok keyifli ve heyecan veren bir projenin içindeyiz. Hepimizde böyle çok tatlı bir heyecan bi koşturma var. En iyisini yapmaya çalışıyoruz bütün ekip olarak” açıklamasında bulundu.

Elvan Haksever Kimdir?

Ceylan’ın ablası, Haksever Ailesi’nin ilk kızları olan Elvan çok yaralı bir genç kadındır. Bu yüzden de soğuk, keskin, ketum bir insana dönüşmüştür. Hayat onu sertleştirmiş, kabuk bağlamıştır. Yüzü pek gülmez, insanlarla mesafelidir ve kimseye güvenmez. Hiç kimseye kalbini açmaz. Ona ulaşmak neredeyse imkansızdır. Aslında sevilmeye, korunup kollanmaya ve birini sevmeye çok ihtiyaç duyar ama insanlarla etrafına öyle bir duvar örmüştür ki bu duvarı yıkacak bir olay olduğunda ve kalbi biraz yumuşamaya başladığında hemen kendini geri çeker.