Ana sayfa Dizi Fragmanları Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Canım Annem isimli tv8’in yeni dizisinde çalışmalara başlandı. Günlük dizi olarak yakında izleyicilerle buluşması beklenen yapım için ekip bir araya gelerek afiş çekimlerine katıldı.

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği “Canım Annem” hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşacak. Dizide dikkat çeken bir hikaye ve oyuncular bulunuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekecek olan Canım Annem’in başrollerinde Erol Gedik ile Selin Sezgin yer alacak.

Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı! 10

Dizi hayranları Erol Gedik’i Hakan Muhafız, Küçük Sırlar ve Kanıt adlı yapımlardan tanıyor. Kadın başrolde yer alan Selin Sezgin ise; Hayatta Olmaz, Elif ve Zeytinyağlı Yiyemem Aman adlı yapımlarda izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı! 11

Yönetmenliğini Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez’in yaptığı dizinin tüm oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker.”

Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı! 12

Dizide ikiz kardeşlerin annelerini kaybetmeleri ile başlayan hikayesi anlatılıyor.

“Canım Annem” dizisinin afişi için fotoğraf çekimi de gerçekleşti. Backstage videosunda oyuncuların keyifli anları dikkatlerden kaçmadı.

Canım Annem isimli tv8 dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı! 13

Canım Annem yakında hafta içi her gün TV8’de izleyicilerle buluşacak. Yeni diziden ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.