Ana sayfa Sosyal Medya Annemizi Saklarken’in Füsun’u Yeşim Ceren Bozoğlu neden sinir krizi geçirdi?

Annemizi Saklarken’in Füsun’u Yeşim Ceren Bozoğlu neden sinir krizi geçirdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yeni başlayan Annemizi Saklarken dizisi  iddialı bir yapım olarak gündeme geldi. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin baş rollerinde Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu rol alıyor.

En son geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde ‘Hazal Hatun’ karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, özellikle O Hayat Benim isimli dizideki ‘Nuran’ karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Kalbimdeki Deniz dizisindeki ‘Fikriye’, Yüzleşme dizisinde ‘Zümrüt’ karakterlerinin ardından şimdi de Annemizi Saklarken isimli dizide yer alan oyuncu, imajıyla da dikkatleri çekiyor.

Her yapımda farklı bir karaktere bürünen ve performansıyla izleyiciyi kendisine hayran bırakan yetenekli oyuncu Annemizi Saklarken’de ‘Füsun Moran’ karakterini canlandırıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun instagram hesabında, dizinin setinden yaptığı son paylaşımı dikkat çekti. Paylaşımına ‘Devamlılık fotoğrafı sahne 119’ yazan oyuncu, 15 saat boyunca hiç durmadan sinir krizli bir sahne çekip eve geldiğini belirterek, ruh halini yansıtan fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu neden sinir krizi geçirdi? 8

Hayranları, oyuncunun paylaşımına, oyunculuğuyla ilgili övgü dolu yorumlarda bulundular. Her karakterini büyük başarıyla canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, bir önceki rolünü unutturmayı başarıyor.

Annemizi Saklarken'in Füsun'u Yeşim Ceren Bozoğlu neden sinir krizi geçirdi? 9

Başarılı oyuncunun Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Füsun Moran karakteri tam bir entrika kraliçesi. Zeki, donanımlı, tuttuğunu koparan hırslı bir kadın olan Füsun, başarısıyla kariyerinde yükselmeyi başarmış bir karakter.