Ana sayfa Sosyal Medya Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın dizi kaderine bakın, aynı gün ayrılık yaşadılar!

Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın dizi kaderine bakın, aynı gün ayrılık yaşadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mutlu bir evlilikleri bulunan ünlü çift, 2020 yılının Ağustos ayında uzun süredir devam eden birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmıştı. İki ünlü isim evlenmeden önce rol aldıkları Özcan Deniz’in Senkron isimli dizisiyle önümüzdeki günlerde Gain ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Ancak her iki oyuncu da televizyon dizilerine aynı gün veda ettiler. Sol Yanım isimli dizide İhsan Kutlusay isimli karaktere hayat veren Cansel Elçin, çok iyi bir ekibin buluştuğu ve çok memnun olduğu dizisine veda etmek durumunda kaldı. Final üzgünlüğü yaşayan oyuncu röportajında şöyle konuştu: “Çok güzel bir diziydi. Şu ana kadar en güzel ekiplerden bir tanesi ile çalıştım. Yönetmenlerimiz Serdar Gözelekli, Barış Yöş olsun ve yapımcı. Çok çok iyiydi. Partnerlerimle de çok iyi anlaştım. Üzgünüm.”

Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat'ın dizi kaderine bakın, aynı gün ayrılık yaşadılar! 8

Sol Yanım 17 Şubat Çarşamba akşamı 12.bölümü ile final yaparken, aynı akşam atv ekranında ise eşi Zeynep Tuğbe Bayat aynı kaderi yaşadı. Kuruluş Osman dizisine Targun hatun karakteri ile katılan Bayat, hikayede rolünün bitmesi üzerine yapımdan ayrıldı.

Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisine 34. bölümde dahil olmuştu ve çok da şaşırtan bir karakterde yer aldı. 46. bölüm itibari ile diziye veda edan oyuncu, toplam 13 bölüm dizide yer alabildi.

Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat'ın dizi kaderine bakın, aynı gün ayrılık yaşadılar! 9

Hem Cansel Elçin hem de Zeynep Tuğçe Bayat ikilisi şimdilik dinlenmeye çekildi ve yeni gelin proje tekliflerini değerlendiriyor.