Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’a veda etti, yakında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ortaya çıkar!

Kuruluş Osman’a veda etti, yakında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ortaya çıkar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Çömlekçi İdris karakterine hayat veren isim, usta oyuncu Bahtiyar Engin oldu. Başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, böyle etkileyici bir dönem dizisinde yer almaktan dolayı da çok memnun kaldı.

Dizinin platosunun muhteşemliğine yönelik youtube röportajındaki sözleriyle dikkat çeken oyuncu, şu sözleriyle bunun ne kadar önemli olduğunu ifade etmişti: “Burası çok güzel bir yer oldu, boş zamanlarınızda gelip gezin burayı.’ Ben de tiyatro kökenli bir oyuncu olduğum için uzun yıllar teknik olarak alan, dekor, atmosfer ilgimi çeken konular olduğu için Bozdağ Film Platosu benim çok dikkatimi çekti. Benim için ‘Kuruluş Osman’ dizisinin en çarpıcı yanı böyle bir mekanın hazırlanmış olmasıdır. İnsanın gururunu da okşuyor çünkü benim ülkem de artık dönümlerle ifade edilen araziler üzerinde platolar var var demek, bir tiyatro oyuncusu için bir ilktir.”

Belgesellerde büyük Hollywood stüdyolarını uzaktan bakıp gıpta ettiklerini ifade eden Bahtiyar Engin, hiçbir zaman böyle bir şeyin olmayacağını düşündüğünü ama çok yanıldığını Kuruluş Osman seti gördüğünü ifade etti.

Kuruluş Osman'a veda etti, yakında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ortaya çıkar! 7

Kuruluş Osman dizisinde hain Çömlekçi İdris karakterini başarıyla tamamlayan oyuncu, 46.bölüm itibari ile diziden ayrıldı. Çömlekçi’nin Nikola ile buluştuğunu peşine taktığı Gencebey sayesinde öğrenen Osman Bey, Söğüt’te bulduğu Çömlekçi’yi köşeye sıkıştırdı. Çömlekçi hainlerin ismini veremeden atılan bir okla hayatını kaybetti. Bahtiyar Engin için de Kuruluş Osman dönemi kapandı.

Usta oyuncu, yakında yep yeni bir rolle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Bahtiyar Engin, Caner Kurtaran ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni transferi oldu. Amerika’nın elindeki kontrgerillayı yöneten bir karakter ile yakında Bahtiyar Engin’i EDHO’da izleyeceksiniz.