Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden herkesi şaşırtacak bir karar geldi!

Hercai dizisinden herkesi şaşırtacak bir karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi Pazar akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin yeni bölümü de önemli gelişmelere sahne olacak. 21 Şubat akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 60. yeni bölümde önemli bir karar alınacak. Miran, yaşanan tüm olaylardan sonra Azize’ye bir şans daha vermeye karar veriyor. Bunun sebebi ise Reyyan’ın ısrarları olacak…

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisi geçen hafta düşüş yaşayan reyting sonuçları ile alarm zillerini çalmıştı. Daha önce Cuma akşamları ulaştığı reytinglere Pazar günleri erişemeyen dizi, AB grubunda zaten zayıf bir durumdaydı. Ancak totalde de gerileme yaşanması büyük bir sıkıntı olarak ortaya çıktı. 60. yeni bölümün sonuçları da bu düşüşün devam edip etmeyeceği noktasında önemli olacak.

Peki 60. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte tüm detaylar: Reyyan ve Miran’ın birbirlerine olan kırgınlıkları sona ermiş, aşkları her zamankinden de kuvvetli devam etmektedir. Öyle ki Miran, Reyyan’ın isteğiyle Azize’ye bir şans vermeye karar verir.

Hercai dizisinden herkesi şaşırtacak bir karar geldi! 7

Ancak ondan bir isteği olacaktır. Öte yandan çiftlikte duyulan silah sesi Hazar ve Nasuh’un çiftlik evine koşmalarına neden olur.

Karşısında gördüğü manzara Hazar’ı şoke edecektir. Yaren’in verdiği haber onu öldürmeye kararlı olan Füsun’u durdurur.

Dilşah, Azra’yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaktadır. Bu sırada Reyyan ve Miran’ın hayatında ise tüm olup bitenlerden daha önemli bir durum meydana gelir.

Füsun ve Dilşah hesaplaşmasında neler olacak? Azize Miran’ın şartını kabul edecek mi?