Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’den büyük Sadakatsiz dizisi itirafı!

Cansu Dere’den büyük Sadakatsiz dizisi itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların etkileyici dizilerinden birisi de kuşkusuz ki Sadakatsiz isimli Kanal D dizisi. Bu sezona damga vuran, son yıllarda yüksek reytingler alabilmeyi başarabilen nadir yapımlardan olan Sadakatsiz, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

Asya karakterinde izlediğimiz Cansu Dere, Volkan olarak Caner Cindoruk ve Derin karakterinde de Melis Sezen çok başarılı işlere imzalarını atıyor. Cansu Dere, uzun bir aradan sonra yeniden Sadakatsiz ile ekrana dönerek hayranlarını mutlu etti. Oyuncu, sergilediği performans ile de bu sezona damga vuran kadın oyunculardan birisi oldu.

Sadakatsiz dizisinde ekip yoğun bir şekilde çalışıyor. Pandemiye rağmen sette hem önlemler alınıyor hem de çekimler sürüyor. Bir ara yaşanan koronavirüs sıkıntıları dizinin gecikmesine de neden olmuştu. Burak Sergen ise hala hastanede ve tedavisine devam ediliyor. Sergen’den gelen olumlu haberler de izleyicileri mutlu etti.

Cansu Dere ise diziyle ilgili bir itiraf yaptı. Sette çok yoğun bir çalışma ortamı olduğunu belirten oyuncu, çok yorulduğunu da saklamadı.. Sadakatsiz’in hayatının tek noktası olduğunu da söyleyen oyuncu, evden – işe ve yeniden eve şeklinde bir düzenle yaşıyor.

Cansu Dere o kadar yoruldu ki, artık sezon finalini sabırsızlıkla bekliyor. Oyuncu, 2 Haziran tarihinde dizinin sezon finali yapacağını da belirtti.

Pandemi döneminde birçok kişi evlere kapanmış iken, bu bile Cansu Dere için lüks haline geldi. Oyuncu, “O kadar düz bir hayatım var ki, dur bakalım set bitsin” diye konuştu ve akşam eve gittiğini, uyuduğunu ve sabah da yeniden sete döndüğünü belirtti.

Sette pandemi önlemlerinin yoğun olduğunu da anlatan oyuncu, artık maske takmaktan da çok yorulduğunu ifade etti. Cansu Dere’yi hem bu pandemi koşulları hem de Sadakatsiz dizisinin yoğun çekim programı bir hayli yordu. Oyuncunun bu durumunu videodaki röportajında da görebilirsiniz.