Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor izleyicisi işi iyice abarttı! Fandomu Sen Çal Kapımı setini basmaya çağırdı!

Mucize Doktor izleyicisi işi iyice abarttı! Fandomu Sen Çal Kapımı setini basmaya çağırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinin cuma günü açıklanan final kararı izleyiciler arasında bomba etkisi yaratmıştı. Dizinin üçüncü sezon onayını beklerken final kararını duyunca çok öfkelenmiş, yapımcıya tepkisini çok sert bir şekilde dile getirmişti.

Ancak bu sadece bir başlangıçtı. Zira o günden beri oluşturdukları #MucizeDoktoraSahipÇık hashtag’iyle meseleyi TT’ye taşımayı başaran izleyiciler tepkilerini göstermeye devam ediyor.

İzleyicilerden, kimi zaman hakarete varan tepki geliyor. Her ne kadar dizinin sona ermesi kararının altında yatan nedenin, başrol oyuncusu Taner Ölmez’in yorulması olarak gösterilse de izleyicilerin öfkesinin hedefi yapımcı şirket MF yapım.

Öyle ki izleyiciler üşenmemiş, MF yapıma tepkisini bir film haline getirmiş. Filmde, MF yapıma hakaret edilirken, “Bin defa dua ettim. Seni bana verene. Gerçekten pişmanım bağlandığıma. O şerefsizdir, o cibiliyetsizdir. Haberi verir de bakmaz Insta’ya. Açıklama yapmadı kararı. Kararı kesinmiş, finalmiş. Sen Çal Kapımı fragmanını görünce geliyor cinnet. Fandom basıversin Sen Çal Kapımı setini” denildi.

Mucize Doktor’da otizmli doktor Ali Vefa karakteri ile gönülleri fetheden Taner Ölmez, büyük bir emek vermiş ve hikayenin de bir efsaneye dönüşmesinde en büyük paya sahip olmuştu. Ancak canlandırması son derece zor olan bu rol Taner Ölmez’in çok yorulmasına yol açmıştı. 3. sezonda da aynı tempoyu kaldıramayacağı açıkça görülen Taner Ölmez, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada da çok yorulduğunu itiraf etmişti.

Şimdiye kadar 62 bölümü yayınlanan Mucize Doktor dizisinde geriye son 2 bölüm kaldı. 27 Mayıs Perşembe akşamı dizinin final bölümü yayınlanacak.