Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisi için final korkusu yaşanıyor!

Çatı Katı Aşk dizisi için final korkusu yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaz aylarının oyuncu kadrosu ve hikayesi ile en ayağı yere basan dizisinin Çatı Katı Aşk olduğu bir gerçek. Ancak dizi Fox TV’nin Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı isimli dizilerinin gerisinde kaldı.

Kanal D’nin yeni stratejisi çerçevesinde Yeni Hayat dizisi 3 Eylül Perşembe akşamı başlayacak. Çatı Katı Aşk ise Cumartesi günleri yayınlanacak. 5 Eylül Cumartesi günü müthiş bir yarış da başlıyor… Kuzey Yıldızı dizisi 5 Eylül’de başlıyor. Ayrıca TRT1’in kemik izleyici kitlesine sahip olduğu Kalk Gidelim de komedi türünün önemli yapımlarından.

Cumartesi akşamları komedi üzerine 3 farklı dizi yayınlanacak. Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim’in sağlam bir izleyici kitlesi var. Çatı Katı Aşk ise gün değiştirdi ve sadık izleyicilerini yeni güne taşıyabilecek mi merak ediliyor…

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisinin Eylül ayı itibariyle çok zorlanacağı net. Dizinin reytingleri düşer mi, düşer ise ne olur? İşte bu soru akıllarda.

İzleyiciler bu tehlikenin farkında ve sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dizinin final olmamasını, Kanal D’nin desteklemesini arzu ediyor. Ancak Cumartesi günleri Çatı Katı Aşk reytinglerini koruyamaz, hatta yükseltemez ise durumun pek de iç açıcı olmadığını söylemek lazım…

İşte 5 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk 9.bölüm fragmanı: