Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde aynı tas aynı hamam durumu!

Çatı Katı Aşk dizisinde aynı tas aynı hamam durumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yeni gününde buluşan Çatı Katı Aşk dizisinin şimdiye kadar 9 bölümü izleyicilerle buluştu. Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz ve Ezgi Şenler’in başrolünde yer aldığı dizinin gün değiştirmesinin nasıl bir geri dönüş sağlayacağı merak konusu olmuştu.

Perşembe günleri artık Yeni Hayat dizisi yayınlanacak ve Çatı Katı Aşk dizisi ise Cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni gününde ilk performansını dün sergileyen dizi, yine hak etmediği sonuçlar elde etti.

Hikayesi, oyuncu kadrosu ve oyunculuk performansları ile yaz ayının en iyi kurgulanmış işi olmasına rağmen Çatı Katı Aşk’ın elde ettiği reytingler yerinde sayıyor… Gün değişikliği nedeniyle izleyicisini kaybetmeyen dizi, ileri doğru bir adım da atamamış konumda…

Dizinin 9. bölümü totalde 2,94 reyting elde ederek beşinci sırada yer aldı. AB grubunda Kuzey Yıldızı’ndan daha iyi performans sergileyerek 3,13 reyting elde eden Çatı Katı Aşk 4. sırada yer almayı başardı. Dizinin ABC1 grubunda 3.06 reyting ile 5. sırada yer aldığını da hatırlatalım.

Sonuç olarak gün değişikliğinin Çatı Katı Aşk’ın durumunu değiştirmediği ve reytingleri bu seviyede devam etmesi halinde Kanal D’nin diziyi devam ettirmek ile bitirmek arasında kararsız kalacağı görülüyor…

Çatı Katı Aşk dizisinde aynı tas aynı hamam durumu! 7