Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde bayram kutlaması bir başka olacak!

Gönül Dağı dizisinde bayram kutlaması bir başka olacak!

tarafından ker_def

Tam 4 Sezondur her Cumartesi izlenme rekorları kıran ve hem haftanın hem de ayın birincisi olarak Türk televizyon tarihine geçen Gönül Dağı’nın 135. Bölümünde bayram coşkusu yaşanacak…

GEDELLİ’DE RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU…

Gedelli’de Ramazan Bayramı yine coşkulu geçmektedir… Arefe günü kaybettikleri yakınlarını mezarlıkta ziyaret ederek, dualar okuyarak bayram kutlamalarına başlayan Gedelli sakinleri, ardından büyüklerle, sevdikleriyle buluşarak o güzel coşkuyu yaşarlar. Özellikle Anadolu’da bozkırda bir başka güzel geçer bayramlar… Taner ve Selma, evliliklerinin ilk bayramında çok heyecanlıdır… Önce Dilek’in kabrini ziyaret ederek dualar eden aile ardından akraba ve dost kutlamalarına başlar… Yeni gelin ve damada bayramda büyük ilgi gösterilir…

ÇOCUKLAR BAYRAMDA NEREYE KAYBOLDU?

Ali, Yusuf ve Ramazan Jr., bayram günü ortalıktan kaybolur. Amcaoğulları çocukları nasıl bulacak? Çocukların bu bayramda planladıkları sürprizler onları bambaşka bir yola sürükler… Çocukların ve amcaoğullarının yaşadıklarını ve başlarına gelenleri bu hafta ilgiyle izleyeceğiz.

SELAMİ, KİMİN EŞYALARINA ULAŞACAK?

Selami, kasabaya gelen birine yardım etmeye çalışırken hiç beklemediği ve büyük saygı duyduğu bir üstadın sırlarına ortak olacak. Selami, hangi büyük sanatçının bilinmeyenlerine ışık tutacak yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor: “Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İpek Uzkalan, İmren Şengel, Kübra Balcan.”

Gönül Dağı’nın 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek 135. Bölüm fragmanı şöyle: