Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 65. bölümde Güzide aldığı haber ile büyük şaşkınlık yaşadı!

Aldatmak dizisi 65. bölümde Güzide aldığı haber ile büyük şaşkınlık yaşadı!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış beşinci bölümüyle ekrana geldi.

65.Bölümde Neler Yaşandı? Ailesi hakkındaki gerçekleri öğrenen Kahraman, Mualla’dan yaşananların hesabını sordu. Mualla kendi acılarıyla örtmeye çalışsa da Kahraman bundan böyle Dicleli soyadını kullanmak için mahkemeye başvuracağını söyleyip her şeyin ortaya dökülmesinden çekinmediğini söyledi.

Azra, İpek’in karşısına çıkıp elindeki kozu değerlendirmek istedi. Azra’dan korkmayan İpek geri adım atmadı. Çareyi Tarık’ta bulan Azra, dayısı ile görüntüleri paylaştı. Tarık, bu fırsatı kaçırmadı ve Sezai’yi kızıyla tehdit ederek Güzide’den boşanması için harekete geçirdi.

Sezai’den gelen boşanma dilekçesiyle bir darbe daha alan Güzide, 35 yıllık aşklarının yolun sonuna geldiğini gördü.

Yenersoy ailesindeki krizler, Dündar’ın üvey annesinin onun mal varlığına el koymak için dava açmasıyla devam etti. Güzide, oğlunun bu zor zamanında yanında olurken Oylum da Dündar’a destek oldu. Diğer tarafta Dündar ile Yeşim gittikçe daha da yakınlaşınca, Ümit büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Dündar’ın doğumunu yaptıran ebe şüpheleri üzerine Güzideyi ziyarete gidip, yeniden dna testi yaptırmasını önerdi. Güzide duydukları karşısında şok yaşadı.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!