Ana sayfa Dizi Haberleri İnci Taneleri dizisinin reytingleri düştü ama milyonları etkilediği gerçeği değişmedi!

İnci Taneleri dizisinin reytingleri düştü ama milyonları etkilediği gerçeği değişmedi!

tarafından ker_def

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dün akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin on birinci bölümü tüm izleyici kategorilerinde günü ikinci sırada tamamladı. Yine çok iyi reytingler elde eden dizinin hikayesinin milyonlarca izleyiciyi fazlasıyla etkilediği gerçeğini görmek gerekiyor.

Dizinin ilk başladığı dönemde çift haneli reytingler elde edebildiğini gördük. Ancak son haftalarda izleyicilerinde bir çözülme olması halini de düşmekte olan reytinglerden anlamaktayız. İnci Taneleri dizisi sezon sonuna doğru adım adım gidilirken, hala hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor. Bu da önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

11.Bölümde Neler Yaşandı?

Cihan, ablası Nehir’in bulunması için Azem’le birlikte hareket etmeye karar verdi. Baba-oğul, Nehir’in izini bulmak için önce evlat edinildiği aileyi, sonrasında Nehir’in tedavi gördüğü kliniği ziyaret etti. Ancak Azem ve Cihan bir türlü bilgi edinemedi. Azem, Cihan’la vakit geçirdikçe kendi ailesiyle ilgili bilmediği gerçekleri de duymaya başladı.

Cihan bir yandan özel hayatı ve ailesiyle ilgili sorunlarını çözmeye çalışırken diğer yandan da Reyyaz’la işleri yoluna sokma derdine girdi. Reyyaz, Aleyna’yı teslim etme karşılığında Cihan’ı işlerin başına geçireceğini söyleyince Cihan’ı köşeye sıkıştırdı.

Zahir’e karşı hazırlıklı olmaya çalışan Dilber, Azem’in silahı geri vermeyeceğini anlayınca bu seferde Zerre’nin çakısını üstünde taşımaya başladı. Ortalarda olmayan Zahir bir anda Dilber ve Yıldız’ın karşısına çıktı.

Diğer tarafta Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışırken kafası da iyice karıştı. Piraye’nin, Dilber’in sahne aldığı pavyona yaptığı sürpriz ziyaret ise herkesi şaşkına uğrattı. Piraye, Dilber ve Azem ilişkisini çözmeye çalışırken bu karşılaşmayla birlikte Azem de son dönemde yaşamak zorunda kaldığı her şeyi gözden geçirdi. Hayatıyla ilgili artık bir tercih yapması gerektiğini düşünen Azem, Dilber’den ayrılmaya karar verdi.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!