Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizisine bir haller oldu, Selin Şekerci sihirli değnek ile gelmiş gibi!

Çatı Katı Aşk dizisine bir haller oldu, Selin Şekerci sihirli değnek ile gelmiş gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinin 10 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümü çok keyifli geçecek. Geçen hafta Selin Şekerci’nin Şirin karakteri ile katıldığı dizinin yeni görüntüleri, izleyenleri şaşırttı.

Çatı Katı Aşk dizisine bir haller olduğu fragmandan bile belli. Daha neşeli ve çok eğlenceli anlara şahitlik edeceksiniz. Selin Şekerci’nin kadroya katılması ile birlikte dizi daha keyifli bir hal aldı.

Çatı Katı Aşk hayranları da “Diziye bir neşe gelmiş, daha heyecanlı olacak bence. Şirin karakteri çok eğlenceli bir karakter” diye yorumlarda bulundu.

Ezgi Şenler’in de fragmanda yer alması izleyicileri çok mutlu etti. Oyuncunun ayrıldığı şeklinde yansıyan iddiaların da doğru olmadığı ortaya çıktı. Ayşen karakterini çok sevenler, “Ayşen giderse benim için final” diye yorum yapıyor.

Ayşen karakterinin akıbeti de merak ediliyor.Ezgi Şenler’e haksızlık yapılmasını istemeyen büyük bir izleyici kitlesi var. Ancak bu karakterin devam edip etmeyeceği de kafalarda soru işareti olarak duruyor.

İşte Çatı Katı Aşk dizisinin 14.bölümünden 2. fragman: