Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizisini kurtarmak için her yol deneniyor!

Çatı Katı Aşk dizisini kurtarmak için her yol deneniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında Kanal D’nin kozu olan Çatı Katı Aşk hem sımsıcak bir hikayeye sahip hem de iyi bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Çatı Katı Aşk dizisinin kurtuluşu için bir dizi değişiklik yapıldı.

3 Eylül Perşembe günü Yeni Hayat dizisi başlayacak ve bu nedenle de Kanal D tarafından Çatı Katı Aşk’ın yayın günü Cumartesi olarak değiştirildi. Yeni dönemde dizinin rakipleri arasında Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim isimli diziler bulunuyor.

Cumartesi rekabetinde Çatı Katı Aşk’ın nasıl performans sergileyeceği merak konusu. Tanıtımlara ağırlık veren Kanal D, dizinin yeni gününde yayınlanacağını hayranlara duyurmak için sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Ayrıca dizinin yönetmeni de değişti. Mia Yapım tarafından hazırlanan dizinin yeni yönetmeni Şenol Sönmez oldu. Çatı Katı Aşk dizisindeki bu değişikliğin ekrana nasıl yansıyacağı da merak konusu oldu. Dizide bu 3. yönetmen değişikliği. Barış Yöş ve sonrasında da Fehmi Öztürk de dizide yönetmenlik yapmıştı.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı Kanal D’nin dizisi, yeni gününde ilk sınavını 5 Eylül Cumartesi akşamı verecek.