Ana sayfa Dizi Haberleri Vuslat dizisinin Feride’si Devrim Özkan yeniden dizilere dönüyor!

Vuslat dizisinin Feride’si Devrim Özkan yeniden dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle 2 sezon buluşan Vuslat dizisi Şubat ayında final yapmıştı. Kadir Doğulu ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, TRT1 ekranında hatırı sayılır bir izleyici kitllesini etkilemeyi başardı. Devrim Özkan da performansı ile büyük takdir kazandı.

Devrim Özkan, yeni sezona aksiyon dizisiyle dönüş yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu, Ramo ile anlaşma sağladı. Adana’dan İstanbul’a taşınan Ramo dizisinin hikayesine artık Devrim Özkan da katkı yapacak.

Diziye yeni katılan Olgun Şimşek, Cihangir Bey karakterine hayat verecek. Devrim Özkan ise bu karakterin kızını canlandıracak. Dizinin fragmanları da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ramo dizisi ilk sezonun aksine bambaşka bir havaya büründü ve hikaye daha da çok ilgi çekecek gibi duruyor.

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun yeni sezonunda Pompacı ailesi, İstanbul’da yeni bir hayat kuracak. Adalet savaşına İstanbul’da devam edecek olan Ramo’nun aklının bir yanında da tüm ailesini bu sürgünden kurtarmak var.

Ramo’nun kardeşleri, halası, yengesi, yeğenleri ve annesi son olayların ardından Adana’dan sürgün edilerek İstanbul’a gelirler. Ramo’nun hapishane yılları boyunca onlar da ata topraklarından göçtükleri İstanbul’da yeni bir hayat kurmak için bir mücadelenin içine girerler. Ramo’nun hapisten çıkmasıyla onların da hayatı yeniden değişecektir. Ailesi ve adalet için savaşan Ramo’nun ailesi için de bir planı vardır.