Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk’ta günah keçisi olan Ezgi Şenler, Teşkilat ile göz kamaştırdı!

Çatı Katı Aşk’ta günah keçisi olan Ezgi Şenler, Teşkilat ile göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Teşkilat dizisinde yer alan isimlerden birisi de Ezgi Şenler… Genç oyuncu, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl yaz aylarında Kanal D ekranında yayınlanan yazlık dizi Çatı Katı Aşk’ta başrolde yer almıştı.

Furkan Andıç ile partner olan Şenler’e yönelik yapılan birçok eleştiri, dizi başlayınca da devam etmişti. Ünlü oyuncunun dizinin reytinglerini düşürdüğü ve iyi rol yapamadığı şeklinde sosyal medyaya da yansıyan binlerce yorum olmuştu.

Hatta dizinin son bölümlerinde adeta günah keçisi gibi rolü son bulan oyuncunun yerine diziyi ayağa kaldırma hedefiyle Selin Şekerci kadroya dahil olmuştu. Ancak Şekerci’nin gelişiyle de Çatı Katı Aşk iyi sonuçlar alamadı ve ekran ömrünü 16. bölüm itibari ile bitirdi.

O günlerde adeta günah keçisi ilan edilen Ezgi Şenler, dün akşam TRT1 ekranında Teşkilat dizisinde göründü. Pınar karakterine hayat veren oyuncu, kısa bir sahnede yer almış olsa da yeteneğini sergiledi ve izleyicileri etkilemeyi başardı.

Ezgi Şenler, Teşkilat dizisindeki daha ilk sahnesiyle bile birçok hayranını memnun etti ve sosyal medyada takdir gördü. Şenler’in yaz aylarında yaşadığı haksız durum, Teşkilat’ta ortaya koyacağı performansı ile birlikte değerlendirildiğinde genç oyuncu adına güzel bir gelişme oldu.

Ezgi Şenler, Pınar karakteri ile TRT1 ekranında bu sezonun en iddialı işlerinden birinde yer alarak da kariyeri adına güçlü bir adım atmış oldu. Oyuncu, yeni bölümlerde de hayranları tarafından yakından takip edilecektir.

Şenler’in birlikte rol aldığı ekip arkadaşları da çok iddialı isimlerden oluşuyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın ön planda olduğu yapımda; Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin yer alıyor.

Ezgi Şenler bu etkileyici kadroda oyunculuk yolculuğunda çok önemli tecrübeleri de edinerek, üstüne katarak ilerleyeceğini de daha ilk bölümden göstermiş oldu.