Ana sayfa Sinema “Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Buzuldaki Sır” 9 Ağustos’ta Vizyona Girecek

“Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Buzuldaki Sır” 9 Ağustos’ta Vizyona Girecek

tarafından ker_def

TRT Çocuk’un sevilen çizgi filmi Kaptan Pengu ve Arkadaşları, dördüncü animasyon filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Kaptan Pengu’nun renkli ve heyecan dolu dünyasında geçen TRT ortak yapımı “Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır”, 9 Ağustos’ta beyaz perdede izleyici ile buluşacak.

TRT ortak yapımı Kaptan Pengu ve Arkadaşları, dördüncü animasyon filmi ile vizyona giriyor. TRT Çocuk’un sevilen kahramanları Kaptan Pengu ve arkadaşlarının Okyanus Melekleri Ormanı’nı kurtarma çabalarını eğlenceli ve etkileyici bir biçimde anlatacak olan “Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır”, 9 Ağustos’ta vizyona girecek.

Tatil köyüne dönüştürdüğü ormanda meydana gelen bir kaza sonrası bütün gruplardan dışlanan Tili’nin gizemli biriyle tanışması sonrası yaşadığı maceraları konu edinen film, aynı zamanda çevre koruma ve dostluk gibi önemli temaları da işleyecek. Bu macera dolu yolculuk, seyircilere keyifli bir deneyim yaşatacak. Yapımcılığını Siyahmartı Animasyon Ajansı’nın üstlendiği filmin senaryosunu Arzu Yurtseven kaleme aldı. Ali Karaçam’ın yönetmenliğinde tamamlanan filmin müziklerini ise Burak Çambel hazırladı. 3D animasyon film, yeni karakterleri ve yenilenen görüntü kalitesiyle izleyicilere komedi ve aksiyona doyacakları eğlenceli bir serüven sunuyor.

Filmin konusu:
Tili, Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü olarak ormanı bir tatil köyüne dönüştürmüş ve turistleri çekmeyi başarmıştır. Ancak, buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görür ve orman halkı arasında tartışmalar başlar. Kaptan Pengu ve arkadaşları durumu anlamak için kuzeye gelirler fakat geldiklerinde Tili yoktur. Bütün gruplardan dışlanan Tili bu sırada yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. Bu ikili, birbirlerinden çok şey öğrenecek ve penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.