Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine dönüyor!

Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine dönüyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Yasak Elma, geçtiğimiz hafta 100.bölümü ile ekrana gelmiş ve “dalya” demenin sevincini yaşamıştı. Bu büyük başarıya ulaşmak her diziye nasip olmuyor. Yasak Elma 4. sezonunda bu mutluluğu yaşayan dizilerden oldu.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Nilperi Şahinkaya ve Erdal Özyağcılar gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yasak Elma’nın şimdiye kadar sürükleyici ismi olan Eda Ece, önceki hafta koronavirüse yakalanmıştı. Setten bazı kişilerin de benzer durumlar yaşaması, çekimlerin durmasına yol açmadı. Eda Ece sahnelerinin yerine, yeni sahneler yazıldı ve 100. bölüm böylece kurtarıldı.

Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine dönüyor! 8

Ece’nin de bir süre dinlendikten sonra yeniden sete dönmesi ile birlikte 101. bölümde yeniden hayranları ile buluşacağı ortaya çıktı. Eda Ece, dizide pek fazla ayrı kalmadan, kaldığı yerden devam ediyor.

Peki bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak 101 yeni bölümde neler yaşanacak? Detayları aşağıda bulabilirsiniz:

Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine dönüyor! 9

Hasan Ali, Ender’in konuşması sonrası Mahmut’tan şüphelenmeye başlar ve Mahmut- Şahika ilişkisini çözerek ikisinden de bir seferde kurtulma planı yapar.

Çağatay, Emir ve Caner sayesinde Cansu’dan kurtulmanın çaresini bulur ve bir plan yaparlar. Çağatay her şeyi düzeltecekken, umulmadık bir ziyaret onu alt üst edecektir.