Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Davran, Aşkın Tarifi dizisiyle yeniden ekrana dönüyor!

Cem Davran, Aşkın Tarifi dizisiyle yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Cem Davran’ın yeni sezondaki dizisi belli oldu. En son geçen yaz Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizide yer alan Cem Davran, bir süredir dinlenmekteydi… Ünlü oyuncu, Kanal D dizisinden gelen teklifi ise kabul etti.

Kanal D’nin merakla beklenen yeni projesi Aşkın Tarifi’nin kadrosu belli olmaya başladı. NTC Medya; Kadir Doğulu’dan sonra Cem Davran ile de el sıkıştı. Çekimlerin başlaması için sabırsızlanan Davran; Hazım rolü ile seyirci karşısına çıkacak.

Aşkın Tarifi isimli dizinin hazırlıkları da devam ediyor. Özellikle Kadir Doğulu oyunculuktan sonraki tutkusu olan yemek üzerine bir dizide yer almaktan ötürü çok mutlu.

Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefin heyecan dolu aşk hikayesini seyirci ile buluşturmaya hazırlanan Aşkın Tarifi’nin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş’un yer aldığı projenin yaratıcı yapımcısı Birsel Çıkıncı. Çok yakında çekimlerine başlanacak olan dizinin senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.