Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde yaşanan şoke edici gelişme!

Gönül Dağı dizisinde yaşanan şoke edici gelişme!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, izleyicilerde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kardeşlerim dizisinin reytinglerde hızla yaklaşmasına rağmen, Gönül Dağı tüm kategorilerde birincilikler elde etmeyi sürdürüyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizide geçen hafta bir koronavirüs sorunu yaşanmıştı.

Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu’nun yanı sıra Taner olarak izlediğimiz Berk Atan’ın da koronovirüse yakalandığı belirlenmişti. Elde 2 stok bölüm olduğu için ise yayınlarla ilgili bir sorun yaşanmıyor… 17 Nisan Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 24.bölümü izleyicilerle buluşacak. Amcaoğullarını tehlikeden kim kurtaracak? Gedelli’de Ramazan şenlikleri başlıyor… Zahide ve Fikret’in velayet davasında yaşanan şok gelişme! Sefer’in suç kaydı çıkıyor… Ayrıca Dilek ile Taner söz kesecek. Elif ile Serdar ise birbirlerine daha çok yakınlaşacak.

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve yayınlanan her bölümüyle tüm kulvarlarda izlenme rekoru kıran TRT 1’in dizisi Gönül Dağı, yirmi dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’nın 17 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek’in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Fikret’in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide’nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak? Bu gelişme ile ilgili olarak 24. bölüm ilk fragmanında Sefer’in geçmişte bir suç kaydının olduğu mahkemeye yansıdı. Zahide de bu duruma bir hayli şaşırdı. Şoke eden Sefer’in geçmişte işlediği suç ile ilgili detaylar neler, yeni bölümde göreceksiniz.

Gedelli’ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Gönül Dağı’nın başrolleri Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün, Zümre Meğreli ve Ruhi sarı.

Gönül Dağı 24. Bölümüyle 17 Nisan Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de…