Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz aşkı Serenay Sarıkaya’nın yeni projesini fena gölgeledi!

Cem Yılmaz aşkı Serenay Sarıkaya’nın yeni projesini fena gölgeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı yakın zaman önce ortaya çıktı. Sarıkaya hayranları hala bu durumun şokunu yaşıyor ve sosyal medyaya yansıyan yorumlarda da “Neden” sorusu çok soruluyor. Cem Yılmaz’in ikinci kez baba olmak istediği iddialrının arasında Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi bu aşkın gölgesinde kaldı.

Sarıkaya, ünlü şarkıcı acıların kadını olarak bilinen Bergen’in hayatını canlandıracak. Bu rol için uzun süredir çalışan oyuncu, sanatçının hayatı üzerinde ve sesine yönelik de bir takım çalışmalar yürütüyor. Cem Yılmaz ile aşkıyla magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen oyuncu ne yazık ki bu iddialı projesinin de gölgede kalmasına neden olmuş durumda.

Bergen projesi hiç konuşulmuyor, hem sosyal medyada hem de basın yayın platformlarında ünlü şovmen ile aşkı ile ilgili içerikler yer alıyor. Kariyeri açısından Bergen rolünün önemi ortada. Ancak Serenay Sarıkaya şu sıralar gündemde sadece aşk konusu ile yer almakta. 1,5 yıldır senaryo ve çekimlerin tamamlanması süreci yaşayan filmin 27 Kasım 2020’de vizyona girmesi de kararlaştırıldı.

Bergen hayatı boyunca zorluklar yaşadı. 31 Ekim 1982 yılında ise İzmir Alsancak’daki bir gece kulübünde kocası tarafından yüzüne kova dolusu kezzap atılınca iki gözünü de kaybetmişti.